Startsida - Nyheter

Golvad av ett slag mot skrevet

Galan igenom satt den här wrestlingkrönikösen bredvid en frejdig möhippa. Bruden var Moa Neuman, ordförande för socialdemokratiska kvinnodistriktet i Stockholms stad.

Som första programpunkt stod en match mellan den insurgentlikviderande Wrangel och den perverterade Dr Sadism.

När kontrahenterna stod slagsmålsredo gick dock patronus Messiah Hallberg emellan och kungjorde att Dr Sadism hade bytts ut. Snopen fick den latexmunderade nidingen kräla ut ur tribunen.

In klampade Conny Mejsel, till fullo i rollen som tyken trasproletär. Mejsel spelade genomgående fult och skulle sannolikt ha diskvalificerats om inte presidenten hade tagit honom i försvar mot domare Manual.

När Wrangel avslutningsvis besegrades med en paketskruvdravjör var domaren golvad av ett slag mot skrevet.


Mun-mot-mun-metoden

Nästföljande tornej skulle vara mellan heelprimadonnan Ken Malmsteen och den faceotadlige TNT, men Malmsteen vägrade delta, emedan hans t-shirts såldes för billigt. TNT stormade ut med orden ”Är det här något djävla skämt!?”.

Föreställningen rullade vidare med Stanislaw Dobroniak, Heliga stolens polske defensor, kontra Döden, den eviga Ondskan inkarnerad. Papisten inledde morskt med att slänga ett krucifix på sin antagonist.

Satanen stampade på det utan att bränna sig. Stanislaw skvätte då vigvatten om och i sig, till ingen nytta. När Döden beväpnade sig med sin exekutionssnara protesterade Manual och blev slagen medvetslös som resultat.

Sin homofobi till trots gav då Stanislaw domaren mun-mot-mun-metoden. Döden vann med en DDT.

Som grädde på moset drog han åt snaran om Stanislaws hals tills polacken svimmade.


Galonbyxor och döskallemask

Efter visst lirkande gick Ken Malmsteen med på att slåss med TNT. Det blev en manierad rond mellan rekorderlig facelantbrukare och ögonpetande heelparveny.

När Malmsteen besegrade TNT med en pedigree mullrade auditoriets vedervilja.

I titelmatchen mötte Twisted Retard den lika oligofrene Hardcore Hampus, då ingen annan fribrottare vågade sig på 180-kiloskolossen med en förlängningssladd som bälte.

Hampus studsade runt klädd i reflexväst, galonbyxor och dödskallemask. Retard vann, som förväntat, med en F5. Hampus bror/skötare TNT sprang in till undsättning och utsattes även han för en obarmhärtig F5.


Facebuster

Galans pièce de résistance var tänkt som ett straff mot den folkkäre El Duardo.

President Hallberg tyckte att chilenaren hade betett sig alldeles för kaxigt för en invandrare under There Will Be Blood-galan.

För att släcka El Duardos livsgnista bussade därför Hallberg wrestlingveteranen Scandinavian Shiva på honom.

“¡El pueblo unido jamás será vencido!” skanderade möhippan. Shiva sänkte El Duardo med en facebuster.

Ken Malmsteen sprang då in i hopp om att bidra till luchadorens förnedring. Shiva sänkte även honom med en facebuster.

Ett par kralliga karlar i publiken fann den chosige Malmsteen så pass feminiserad att de tog sig friheten att tafsa på hans trikåklädda stuss.

Malmsteen ignorerade dem, som ju kvinnor brukar göra vid sexuellt ofredande.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV