FAQ

Nedan finner du svar på våra vanligaste frågor. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via mejl, brev eller telefon. Kontaktuppgifter finner du längst ner på sidan.

Fempers nyheter utkommer tisdagar och fredagar på webben och 4 gånger om året med det bästa samlat i pappersmagasin.

Du kan betala din faktura med bankgiro eller swish. Ange alltid OCR-nummer som meddelande.
Bankgiro: 679-7575 
Swish: 123 062 1433 

Nyhetsbrev utkommer inför varje nytt nummer av tidningen, dvs. 2 ggr/v.

Anmäl dig till / avsluta våra nyhetsbrev HÄR. Det går också att avsluta utskicket av nyhetsbreven via länken längst ner i nyhetsbrevet.

Om du kan logga in på hemsidan och i Fempers-appen men inte kommer åt alla artiklar i inloggat läge beror det på något av följande:

  1. Du har ingen aktiv prenumeration. Antingen att du har ett gratis-konto och endast tillgång till ett fåtal artiklar per månad eller att din betalda prenumeration har löpt ut.
  2. Ditt inlogg är inte aktiverat. När du tecknar en prenumeration och skapar ett konto på fempers.se får du ett mejl med en aktiveringslänk. Observera att mejlet kan ha hamnat i din skräppost

Om det dröjer längre än 48 h tills att du klickar på aktiveringslänken slutar länken att fungera och du får heller ingen access till din prenumeration digitalt. Du kan själv begära en ny aktiveringslänk HÄR.

OBS! Du som tidigare varit prenumerant på Feministiskt Perspektiv måste skapa ett nytt konto på fempers.se. Du använder samma mejladress som innan.   

 

Vårt prenumerationsregister uppdateras inte efter folkbokföringen. Vänligen mejla oss om du byter post- eller mejladress. 

Våra sms med fakturapåminnelse går ej att svara på. Vid frågor om en faktura, vänligen mejla oss. Skicka gärna med OCR-numret för den faktura som din fråga gäller. 

Uppsägning är endast giltig via mejl, brev och telefon. Ej sms. Att bortse från en faktura är inte en giltig uppsägning 

Hittade du inte svaret bland våra vanligaste frågor kan du kontakta oss via mejl eller telefon:

Vid fakturafråga, vänligen skriv med OCR-nummer eller kundnummer för att underlätta hantering av ditt ärende.

Mejla oss: [email protected]
Ring oss: 08-520 277 38 (öppet måndag, onsdag och fredag kl. 11.00- 12.30) Obs! Ej öppet röda dagar och storhelger.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV