Nyheter

Tyresö Fotboll expanderar

Nu tar Tyresö Fotboll ytterligare ett steg framåt och inrättar en helt ny tjänst för att möta det ökade intresset för klubben. Från och med 1:a september arbetar Anders Löwstedt heltid för Tyresö Fotboll AB med kommunikation och PR, meddelar man i ett pressmeddelande.

Carina Johansson som varit klubbens pressansvarig under flera år fortsätter precis som vanligt med fokus på att ge media den bästa service i samband med matcher.

- Det här är ett område som vi vill prioritera, säger Tyresö Fotbolls ordförande Hans Lindberg. Lagets alla stjärnor och fotbollen vi spelar skapar stort intresse både hos supportrar, media och nya företag som på olika sätt vill associeras till klubben och laget. Därför vill vi satsa mer på kommunikation och är nu väldigt glada över att vi har kunnat knyta Anders till oss.

- Jag känner mig otroligt entusiastisk inför uppdraget, säger Anders Löwstedt. Närmast har vi ett spännande Champions League-äventyr, vi har precis kontrakterat några nya intressanta spelare och lyckats förlänga med några av våra nyckelspelare. Det blir en fantastisk höst!

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV