Startsida - Nyheter

Hammarby laddar för mötet med Sirius

På torsdag är det Hammarbys sista match för vårsäsongen i Elitettan och laget möter Sirius på hemmaplan på Kanalplan. I det senaste mötet mot Sirius vann Hammarby men i senaste matchen förlorade man mot Mallbacken som leder Elitettan före Sunnanå SK och Kvarnsvedens IK. På fjärde plats ligger Hammarby. I ett pressmeddelande berättar Ellinor Lindblom om förberedelserna inför torsdagens match som spelas på Hammarby IP på Södermannagatan klockan 19.00:

Hur har ni laddat om efter förlusten senast mot Mallbacken?

– Vi har pratat igenom matchen tillsammans, diskuterat vad som behöver utvecklas och har tränat på det under veckan. Annars har det handlat om att bara ladda om och fokusera på den sista matchen innan ledigheten. Det är en viktig match mot Sirius.

I och med mötet med Sirius på torsdag så vänder serien, hur skulle du summera vårsäsongen?

– Jag tycker att det har varit lite upp och ner, men mest upp. Vi startade vårsäsongen bra, fick ett par oavgjorda i mitten men vände trenden och vann flera matcher. Vi är med i toppstriden och det känns bra. Det jag framför allt är nöjd med är lagets karaktär – vi ger inte upp och har en härlig stämning i truppen, säger hon i pressmeddelandet från Hammarby Damfotboll.

Samma tid imorgon kväll spelar också QBIK mot Mallbackens IF hemma på Tingvalla IP.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV