Startsida - Nyheter

Rättviseförmedlingen expanderar

Rättviseförmedlingen fortsätter att växa. Nu väljer organisationen att även etablera sig på det digitala yrkesnätverket LinkedIn som på senare år vuxit sig till världens största med över 300 miljoner medlemmar i 200 länder. LinkedIn fungerar så att användare registrerar en profilsida och lägger upp meriter och annan information om kompetenser de besitter samt skapar länkar till personer i sina professionella nätverk..

– LinkedIn fokuserar på människors yrkesliv och det kan därför bli värdefullt för våra uppdragsgivare att enkelt kunna komma åt folks meritlistor när de exempelvis vill hitta experter på ett visst område, säger Sofia Embrén, vd på Rättviseförmedlingen, i ett pressmeddelande.

Sofia Embrén konstaterar också att Rättviseförmedlingen rekryteringsbas fortsatt växa under året:

– Under 2014 har vi breddat urvalslistor med över 8 000 namn på kompetenta personer som våra uppdragsgivare har haft svårt att hitta själva. Styrkan ligger i att vi är många, en ensam rekryterare eller bokare kan helt enkelt inte leta lika brett som våra 70 000 engagerade följare. Varje dag skapar vi ett unikt samarbete mellan folket och de som sitter på makten att bestämma vilka som syns, hörs eller efterfrågas till exempelvis styrelseuppdrag”.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV