Startsida - Nyheter

Kosovare Asllani klar för spel i Manchester City

Anfallaren Kosovare Asllani meddelade i slutet av förra veckan att hon är klar för spel i den engelska fotbollsklubben Manchester City. På Instagram skrev hon:

– Jag är glad över att kunna meddela att det äntligen är officiellt att jag har tecknat kontrakt med Manchester City. Det ska bli spännande att börja jobba med laget, ett lag som har stor potential och ambitionen att vinna titlar.

I slutet av förra året blev det allt tydligare att Kosovare Asllani inte var nöjd med sin tidigare klubb franska Paris Saint Germain. Kosovare Asllani skrev kontrakt med PSG 2012 men aviserade redan tidigare att hon inte skulle fortsätta i klubben efter sommaren 2016 då kontraktet skulle gå ut, men mot slutet av hösten fick hon mindre speltid och i december skrev Fotbollskanalen att Asllani sannolikt skulle gå vidare från klubben redan i början av året. Den fjärde januari meddelade Asllani att hon brutit kontraktet med PSG.

– Det känns så bra. Jag var sugen på en ny liga. Och jag tror på tränaren, som har bra idéer. Jag har inte sett så mycket från engelska ligan, men den är ju ”up and coming”, sade Kosovare Asllani till Svt.

Manchester City kom på en andraplats i engelska ligan 2015. Laget grundades 1988.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV