Startsida - Nyheter

Ny politisk ledning i RFSL

– Allt har sin tid och vi har båda meddelat RFSL:s valberedning att vi inte kommer att omkandidera till någon förtroendeposition i RFSL:s förbundsstyrelse. Det är nu dags att andra tar vid och driver organisationen framåt, med nya idéer och ny kraft”, meddelade Ulrika Westerlund, förbundsordförande, och Christian Antoni Möllerop, vice förbundsordförande på RFSL, på torsdagen.

Beslutet meddelas inför RFSL:s kongress som ska hållas i maj. Vidare skriver Westerlund och Möllerop:

– Vi tror att RFSL står stark som en organisation med stor potential att utveckla sig ytterligare och nå än fler framgångar för hbtq-personer i Sverige och i världen. Vi är oerhört stolta över att tillsammans med er ha varit en del av allt detta.

”Nu är det dags att nominera personer till förbundsstyrelsen till RFSL! Valberedningen söker kandidater till styrelsen med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser”, skriver RFSL på sin hemsida. I styrelsen sitter en förbundsordförande, en vice förbundsordförande, en förbundskassör, 4-9 ledamöter och ett lämpligt antal ersättare. Styrelsen har också en ledamot och en ersättare från RFSL Ungdom. Sista dag att nominera är 28 februari 2016.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV