Startsida - Nyheter

Martina Karlsson tillbaka i Stockholm Mean Machines

Stockholm Mean Machines hade till förra säsongen vunnit alla SM-guld som gick att vinna. Men förra året gick man inte ens till final och det var Örebro Black Knights som kunde ta hem guldpokalen då. I år kommer Stockholm Mean Machines göra vad de kan för att ta tillbaka den, och de har alltså fått tillbaka viktiga spelare som Martina Karlsson och Natalie Lindberg.

– Det känns otroligt kul att vara tillbaka på planen, jag har saknat fotbollen under året jag var borta på grund av fotskadan. Det kändes ringrostigt i början av matchen och det var tufft psykiskt. Men i slutet av första halvlek när jag fick hoppa ut och spela end och fick in ett par smällar – då kändes det som förr och jag kunde njuta av att lira fotboll igen, säger Natalie Lindberg till Peter Nilsson på Stockholm Mean Machines hemsida.

Carlstad Crusaders tog ledningen med 6-0 bara 16 sekunder in i matchen genom en lång passning av Linda Johansson. Men Stockholm Mean Machines vände i andra halvlek och kunde slutligen vinna med 42-6. Nästa match spelas på lördag mot Jönköping Spartans, även den på Zinken.

Quarterbacken Martina Karlsson som efter ett år i Tyskland, den första utlandsspelaren på damsidan någonsin, är tillbaka i Stockholmslaget. Hon är fortfarande helt obesegrad vad gäller matcher inom klubbfotbollen.

– Det vore dumt att sikta mot något annat än SM-guld. Om inte så kanske jag ska syssla med flaggfotboll i stället. Jag vill inte förlora min första nationella match eller serie, säger hon i en intervju med Dagens nyheter.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV