Startsida - Nyheter

Amerikansk fotboll: Storseger för Stockholm Mean Machines

Stockholm Mean Machines vann med 38-0 mot ett Göteborg Marvels som delar jumboplatsen med nykomlingarna Limhamn Griffins. Stockholm befinner sig nu på en andraplats i tabellen efter Örebro Black Knights. Nästa match utgörs motståndet av betydligt svårare Västerås Roedeers på hemmaplan på Zinkens IP den 17 juni.

Västerås Roedeers ligger just nu på en tredjeplats i tabellen men har bara spelat fyra matcher – tre vinster och en förlust – jämfört med Stockholm som har spelat sex matcher och ettan Örebro som har spelat fem matcher. De vann i helgen mot Carlstad Crusaders med 20-14.

Elenor Hallin gjorde åtta poäng, Moa Toll och Vilma Olsson gjorde vardera 6 poäng. Linda Johansson och Linn Andersson stod för Karlstads poäng.

På fjärde plats i tabellen befinner sig nu förra årets finallag Arlanda Jets, också Jets har fyra matcher spelade. De vann i söndags mot Jönköping Spartans med 14-6. Den sista seriematchen spelas den 18 juni, och därefter spelas semifinaler mellan ettan och fyran, samt mellan tvåan och trean. Den 8 juli spelas både dam- och herrfinal på Behrn arena i Örebro.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV