På torsdag inleder brittiska sjuksköterskor den största strejken någonsin för anställda inom Storbritanniens nationella hälsovård (NHS).
Strejken, som utlysts och kommer äga rum den 15 och 20 december, omfattar England, Wales och Nordirland.
Sjuksköterskefacket Royal College of Nurses (RCN) kräver en lönehöjning på 5 procent över inflationen, som för närvarande ligger på 14 procent.
Regeringen å andra sidan menar att en genomsnittlig höjning på 4,75 procent är i linje med de rekommendationer som getts inom NHS.
Efter att förhandlingarna brutit samman meddelade facket RCN att de inte såg någon annan utväg än att ta ut sina medlemmar i strejk.
– Omvårdnadspersonal har fått nog av att tas för givna, att arbeta för låg lön och oro sig för ständig personalbrist, de har fått nog av att inte kunna ge sina patienter den vård de förtjänar, säger Pat Cullen, RCN:s generalsekreterare i ett uttalande.
Tidigare under hösten rapporterades det att rekordmånga sjuksköterskor – över 40 000, vilket motsvarar en av nio – hade lämnat NHS bara det senaste året.
Samtidigt är det inte alla sjuksköterskor som har möjlighet att delta i strejkerna, även om de skulle vilja.
En del har helt enkelt inte råd eller vågar inte. Andra har inte ens råd att vara medlemmar i facket även om de stödjer sina strejkande kollegor.
– Mitt arbetslag vet att jag skulle rösta ja och att jag stödjer mina kollegor, säger Lizzie, som vill vara anonym, till BBC.
Lizzie är ensamstående med två minderåriga barn att försörja. Hon har inte råd att vara borta från arbetet utan att få betalt under de två strejkdagarna. Hon har inte heller råd att vara medlem i facket.
Sjuksköterskorna kommer att garantera akut sjukvård under strejkdagarna.
Det är många yrkesgrupper i Storbritannien, som har strejkat under året. Järnvägsarbetare, gränspolis, postanställda, lärare, universitetsanställda, ambulanspersonal, körskoleanställda, busschaufförer och baggagepersonal på flygplatserna har bland annat gått ut i en eller flera strejker under året.