Evenemang

Cafékväll för föräldrar till hbtqi+-barn i Stockholm

ONSDAG 21 AUGUSTI, STOCKHOLM Cafékväll för föräldrar till hbtqi+-barn på Medborgarhuset

Välkommen på cafékväll onsdag 21:a augusti!

Ditt barn kanske nyligen kommit ut? Kanske Pride väckte tankar och funderingar som gör att du vill träffa någon annan som vet vad det kan innebära när ens barn kommer ut som hbtqi+ eller är redan en del av communityt?

Eller så kanske du bara är nyfiken på vårt nätverk som är en medlemsgrupp under RFSL Stockholm, vill veta mer, och kanske engagera dig?

Välkommen!

När? Onsdag 21:a augusti kl. 18.30-20.30. (Kom gärna i tid då vi har svårt att uppmärksamma de som kommer sent p.g.a. lokalerna vi befinner oss i.)

Var? Våra träffar sker i Sensus lokaler vid Medborgarplatsen i Stockholm i Medborgarhuset plan 7. Ta ingången från Medborgarplatsen och hissarna till höger. Rum meddelas på plats.

Hur? Ingen föranmälan krävs, representanter från Stolta Föräldrar till hbtqi+ barn i Sthlm finns på plats. Det bjuds på enklare fika.

Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Vi är tacksamma för att de ger oss möjligheten att vara i deras lokaler och skapa meningsfulla möten med vårt nätverk av stolta föräldrar!

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV