Evenemang

Föreläsning om elever med transidentitet

FREDAG 25 OKTOBER, GÖTEBORG Föreläsning hos RFSL Göteborg om elever med transidentitet

Välkommen på föreläsningen Elever med transidentitet – skolans ansvar och möjligheter med Sofia Hindhammar och Karin Nystås

Hur påverkas skolgången av unga transpersoners livssituation?
Vad ska skolan göra och var i verksamheten ska det transinkluderande arbetet få plats? Vilka situationer i skolan behöver vi förebygga för att undvika dilemman?

Här får du som arbetar i skolans värld mer kunskap och vägledning för att utforma en transinkluderande skola där alla elever får utrymme att vara sig själv. 

Föreläsarna Sofia Hindhammar och Karin Nystås är skolkuratorer och författare till boken En transinkluderande skola. Karin är själv förälder till en son med transidentitet.

Föreläsningen arrangeras av RFSL Göteborg och vänder sig denna gången främst till dig som arbetar inom skola. Men även du som möter hbtqi-personer i din profession, till exempel inom socialt arbete, hälso- och sjukvård, skola och liknande är välkommen.

När: Fredag 25/10 kl 13:30-16:30.
Var: Centrala Göteborg. Exakt plats meddelas med bekräftelsen för ditt deltagande, efter sista anmälningsdag.
Anmälan: https://forms.gle/Cbij1UFETdS26wBJ9
OSA: 30/9.
Föreläsningen är gratis.

Vi återkopplar med information kring om du fått en plats efter sista anmälningsdatum. Observera att det finns ett begränsat antal platser och att om föreläsningen blir fullbokad kommer RFSL Göteborg fördela platserna.

Vid eventuella frågor, maila [email protected].

Välkommen!

Evenemang för yrkesverksamma fredag 25 oktober kl. 13.30 till 16.30 i Göteborg anordnat av RFSL Göteborg.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV