Startsida - Nyheter

Ladyfest håller afterwork i Malmö

I helgen håller Ladyfest after work - kommer det att bli en återkommande tilldragelse?


– Vi kommer under hösten ha två till arrangemang på Inkonst: den 16/11 och den 11/12. Program och vad som händer de kvällarna kommer vi avslöja senare under hösten, men det kommer inte vara samma after work-upplägg som nu på fredag. Kommer dock bli fantastiskt! Den 16/11 är en lördag och det kommer bli både dag- och kvällsarrangemang!


Vad får vi se på after worken?


– På afterworken blir det bland annat konsert med Tiffany K, performance med Per.får.mens, videokonst av Lilibeth Cuenca Rasmussen och så har vi en egen huspianist/livejukebox i form av Ylva Almcrantz, som kommer ackomplanjera alla som vill sjunga! Det kommer erbjudas låtar av bland andra Whitney Houston, Patti Smith & Nina Simone och vi hoppas på både karaoke och allsång! Dessutom visar vi kortfilm, bjuder på snacks och har hårresande och enastående dekorationer på gång...


– Vi vill ha en after work som är lite roligare och bättre än vanligt och fyller den därför med feministisk kultur!


Vad håller Ladyfest mer på med just nu?

– Just nu är det främst våra arrangemang på Inkonst som vi i Ladyfest fokuserar på, men vi är alltid aktuella med dj-set & annat smått & gott som dyker upp. Vill en hålla mer kontinuerlig koll på vad vi gör så finns vi på http://www.ladyfest.se/malmo/ där vi uppdaterar så ofta vi kan.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV