Startsida - Nyheter

Hammarby tog hem Sanktan efter seger mot Älvsjö

Hammarby (flickor 99) kunde i söndags fira en sista seger med laget i söndags. Det var en match som dominerades av Hammarby men Älvsjö AIK kunde periodvis utmana och var i början av andra halvlek nära en kvittering till 2-2. Men i stället för ett mål för Älvsjö kunde Hammarby vända och i anfallet därefter göra 3-1 och senare 4-1, en tung förlust för Älvsjö som i övrigt gjort en stark debutsäsong i F15 Elit.

I Älvsjö AIK fick lagkapten Emma Lundin motta pris från sitt lag som särskilt viktig spelare och lagets bästa spelare i matchen blev Jennifer Sjösten som reducerade och var nära att kvittera. I Hammarby prisades Moa ”Loppan” Liwendahl för sina insatser i laget. Hammarbys mål gjordes av Chanelle Nilsson, Hanna Nordström (två mål), båda nykomlingar i laget, och Arjana Nori.