Startsida - Nyheter

Manschauvinist fälldes av mästarinna på wrestlinggala

Lördagen den 25 april blev Göta Källare skådebana för STHLM Wrestlinggalan THIS IS STHLM!. Innan de utannonserade bataljerna började äntrades prosceniet av en väldigt purken Sten Sandin.

– Ni kan böna och be om att få se Stanislaw spöa mig här igen, sa boern. Visst vill ni se det?

Auditoriet skrålade jakande.

– Men det får ni inte! Han förtjänar inte en match mot mig igen! Jag besegrade honom rätt och slätt! Jag är för bra för er! Ni är för dåliga för mig!

Auditoriet skrålade än mer jakande när Stanislaw van Dobroniak gjorde entré med vodkabuteljen i handen. Sandin gav honom en kindpust. Polacken ejakulerade vodka på kolonialisten och mig. En match med Hanna-Barbera-betonade rörelsemönster följde. Stanislaw vann på pin.

PT:s invitational stod först på kvällens officiella schema. En muskulös frivillig tog sig an den plufsiga tönten. Sin ovana trogen halade PT ned knäskydden och knäades regelvidrigt. Den arma utmanaren förlorade på muta lock.

Vid Luck of the Draw-galan hade PT satellitledes dragit en misogyn tirad mot elitboxerskan Mikaela Laurén.

– Förra gången, när PT var på uppdrag, då var den modiga Mikaela lilla fröken Laurén här, sa nu manschauvinisten.


Manschauvinisten fälld av mästarinna

– Du kan va’ Mikaela, skrek något ljushuvud i publikhavet.

För övrigt hade den knipövningsfixerade ortorektikern inte frånvarat vid föregående gala på grund av tränaruppdrag i Sälen, utan på grund av en mindfulnessreträtt i Vitryssland.

– I dag är PT här. Hon har fått en chans att komma hit och då sa hon ”Nej, jag ska spela VM-match” eller vad man nu gör i boxning. Kvinnor borde ju inte hålla på med sport över huvud taget.

Till församlingens stora fröjd embarkerade då Laurén manegen. Till vår ännu större fröjd fällde hon PT utan ansträngning.

– Jag är djävligt trött på ditt snack, morrade den kvadrupla världsmästarinnan. Nästa gång ska du och jag kliva upp i ringen och då hoppas jag att du är riktigt förberedd!

Till församlingens förtret kom vicepresident Anita Christensen in, åtföljd av sin hållherre Ken Malmsteen samt sin nyvärvade hejduk Steinbolt.

– Jag har hört att det tisslas och tasslas om att Harley Rage ska få en titelmatch, kuttrade Christensen. Jag tror inte det. Jag är ledsen att göra er alla besvikna, men det kommer inte hända. Han kan ta sitt pick och pack och åka ut tillbaka i… Ja, vad fan vet jag var han kommer ifrån… Urskogen någonstans.

– Du kan va’ urskogen, riposterade ljushuvudet.


Stryptag av the Strangler

Aftonens andra envig var mellan Redline Robin och Beast. Presidenten var så provocerad av Fruängenfighterns tåga att han bussade sin egen legobärsärk på honom. Beasts knytnävar var klädda i MMA-handskar med Ultimate Fighting Championships logga på. Redline var fortfarande konvalescent och fick utstå mycket stryk. Monstrositeten vann på lateral press. För att lägga sten på Redlines nog så tunga proverbiala börda passade Steinbolt på att överfalla honom bakifrån igen.

Dags så för en Gauntlet match mellan TNT och Marcus of Mans hovfolk samoan #1, samoan #2 samt Jack the Strangler. En Gauntlet-match består av en serie om minst tre kortare matcher. Den rekorderliga tungviktsmästaren ville ge igen för trions infama behandling av Bajen Brawler vid Brave New World-galan. Samoanerna var fegare än vanligt och gjorde flera ansatser att fly fältet. Samoan #2 förlorade först. Då började #2 och #1 sparka på den liggande protagonisten simultant. Domaren påpekade att det var förbjudet. Därefter förlorade #1.

Strangler gick in med stryptag. TNT vann likväl. Den illvilliga trion såg sig då ingen annan råd än att utsätta vinnaren för en triple powerbomb. Han övermannade dem ånyo. När så det livsbejakande ljuset såg ut att ha segrat framträdde Döden, utrustad med munkkåpa och lie. Med sin exekutionssnara strangulerade han tungviktsmästaren till underkastelse. Publiken skrek efter likkistan. Demonen nöjde sig med att spotta på den utslagna TNT.

Till följd av Ken Malmsteens fällande taskdask mot Harley Rage vid föregående gala var Skånemästaren nu tillbaka för hämnd. Som tagteamsekundant hade han med sig presidentens nya hatobjekt Timmy Force. Ursin och leporin maskulinitet i en kuriös entente.


Popikonen Samantha Fox bejublades

Malmsteen kom in till tonerna av sitt ledmotiv Touch Me med Samantha Fox. Till allas förvåning hade han med sig just Samantha Fox. Alla jublade.

– Okay, that’s enough, sa Ken. Mrs Fox, it’s great that you’re here, but you’ve stolen enough of my spotlight for this evening. This is my show, and quite frankly Mrs Fox, you are just too old.

– I don’t think sooo, skrockade den 49-åriga popikonen och sparkade omkull honom.

– This gorgeous man… This bigger man… fortsatte Fox och la sin hand på Harleys ludna bringa som vore hon varken gift eller lesbisk.

– You have to win the title fight if you want Touch Me as your song, sa hon till Ken.

Med Fox genombrottssingel i potten gick Sleemsten och hans sekundant Steinbolt i närstrid med Harley och Timmy. Det blev en holmgång med klassisk face- och heeluppdelning. Steinbolt blev påtagligt skadeglad när han lyckades ta Forces pannband som en trofé. Antagonistduon tog och vidmakthöll länge övertaget genom att hindra Timmy från att tagga in Rage. När Timmy omsider slingrade sig ur deras grepp och fick in sin vapenbroder kastade densamma ut de slemma som ett par vantar. Rage och Force vann. Annekteringen av Skåneland var kanske inte helt fel ändå. Nu har Malmsteen inget ledmotiv. Steinbolt blev liggande med mig som armstöd.

Kvällens pièce de résistance var Bajen Brawler kontra Marcus of Man i en Texas Bullrope match, det vill säga en match där kombattanterna är tjudrade i varsin tamp av ett uppbindningsrep med en koskälla på. B i BDSM. Brawlers föregående slag mot Marcus hade varit ett övergrepp i rättssak. Manxen hade fått hammarbyitens sekonder portade och häktade.

Nu var Kungen av Kungsan bättre förberedd på sin opponents lumpenhet. Han förlitade sig mycket på den trapetsoida koskällan som vapen. Rojalisten var mer för strangulation med repet. När Marcus rörde sig ut ur ringen hade Brawler inget annat val än att hänga på. Bataljen fortsatte genom Göta Källare med magsmockor och skallningar. Hammarbyiten använde repet som en piska mot thatcheristens rygg. S i BDSM. Upplyft av publikens kärleksfulla stöd vann Söders stolthet på pin.

Bajen Brawlers ledmotiv är och förblir Just i dag är jag stark, som ju, som bekant, vissa högerextrema element har försökt appropriera. Brawler har utmanat SD, ND, NSF, SMR, VAM, BSS, KKK och pojkarna från Brasilien på en match om sångrättigheterna, men inte fått något svar.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV