Nyheter

Wrestling: Elegant batalj om Stockholmstiteln

Titelmatchen föregicks av PT:s invitational. Utmaningen antogs av Swiss Power Wrestlings president Adrian ”The British Stallion” Jonathans. Romandiets tungviktsmästare var starkare, men PT var halare och slank ur det ena skruvstädsgreppet efter det andra. För att chikanera sin utmanare varvade han wrestling med husmorsgymnastik. Till publikens förtret vann ortorektikern på cover genom att avlasta sina ben på repen.

En tagteammatch följde. Kira och Natasja, Norges främsta fribrotterskor samt varandras ärkefiender, möttes flankerade av Jack the Strangler respektive Van West.

Bataljen var den vackraste ekvilibristik undertecknad någonsin har skådat i en wrestlingring. Norskorna greppade och slungade varandra i eleganta piledrivers och powerbombs. Den självutnämnda professorn i asfyxi förfulade medelst sparkar mot livmodern och falska anklagelser om hårdragning. En klar fördel för antagonisterna var kofösarens ovilja att slå tillbaka när Kira pucklade på honom. Protagonisterna vann ändå på aided piledriver.

Näst på tur stod ett krakel mellan den svenska tungviktsmästaren Ken Malmsteen och den norska orkanen Adrian Storm. Den förra åtföljdes av sin ständiga bältesbärarinna Anita Christensen. Den senare vann omedelbar folkgunst enkom för att han var den förras motståndare. Norrmannen tröttade ut Slemsteen med armlås och gjorde honom yr genom att storma runt i cirklar.


Regelvidrig benklamring

Stekaren smet ur tetragonen. Det gjorde Storm så pass uppbragt att han kastade sig över sin opponent med en sådan kraft att landningen kvaddade bänken jag satt på. Dusten fortsatte tillbaka in i manegen, där Malmsteen sänkte sig till dragon sleepers och knäningar mot strupen. Precis när orkanen skulle hoppa sig till segern från topprepet klamrade sig Anita regelvidrigt fast vid hans ben. Han föll huvudstupa så parvenyn kunde sparka honom i bröstet och därmed vinna.

Stockholmsmästaren Beast och hans skyddsobjekt Messiah Hallberg gjorde entré.

– Jag förstår varför ni har slagit publikrekordet, konstaterade Hallberg. Ni är här för att ni tänker att i kväll så kommer Beast äntligen bli av med sin Stockholmstitel. Det spelar ingen roll hur många som kommer gå in i ringen här i kväll och utmana honom! Det spelar ingen roll! Beast är för mycket av en man! Beast är för mycket av en best! Beast är för mycket av ett monster för att nå’n i det här landet ska ha en chans mot honom!

Patriarkens namngivande var performativt. Ord som grundar ens genus och transformerar en till kreatur har permanens.

– Ladies and gentlemen, vrålade PPV. Let’s get this rumble started!

Triakontauellens första tävlande var den allom avskydda Sten Sandin. Församlingen buade besviket. Missnöjet övergick raskt i förtjusning när tävlande #2 visade sig vara insurgenten Alexander Bäck, vars hämndlystnad var starkare än Sandins allmänna butterhet. #3 var den förskjutna Bäckbrodern Hardcore Hampus. Densamma höll ut en öppen famn för sin bror och tidigare skötare som för att försonas.


Kalsongryckte kommunvapnet

Alexander omfamnade Hampus, vilket resulterade i att han blev fälld och överfallen av #1 och #3 i tandem. Eller, ja, Hampus slog ömsom #2, ömsom #1 utan någon riktig plan. Sålunda slog han ut Sandin över topprepet. Entré för #4, manxen Marcus of Man. Han avbröt #2:s bestraffning av #3 för att hiva upp dem båda i en triskele. Assisterad av #3 rådbråkade #4 #2.

#5 var #4:s hejduk Jack the Strangler. #2 stod nu ensam mot tre aggressorer. I brist på sittplats blev jag själv hela tiden distraherad av folk som petade på mig och sa att jag stod i vägen. Meléens sjätte deltagare var den polska publikfavoriten Stanislaw van Dobroniak. Bifallsyttringarna rungade. #6 åkte dock ur rumblen på 30 sekunder.

Den sjunde som anslöt sig till stridsvimlet var Carlito Classico, ena halvan av den incestuösa brödraduon Los Classicos. Stryparen trillade ut av utmattning. #7 drog upp SvampBob Fyrkant-kalsongerna i stjärtskåran och gnuggade sin anal mot Marcus ansikte i en stinkface. Tävlande #8 var den norska hydran Kira, som gav sig direkt på Bäck. Han hade ingen spärr mot att slå tillbaka. Det fick henne att skifta fokus mot den fega #7.

Norrmannen Terje Fjord var #9. Liksom sin landsmaninna ställde han in siktet på Carlito. #10 var Carlos Classico, andra halvan av Los Classicos. Han attackerade de norska representanterna. Med gemensamma krafter satte Los Classicos #8 och #9 i en ringhörna och utsatte dem för varsin stinkface.

#11 var expresståget från helvetet, Steinbolt. Hans kalsonger var blasonerade med Borlänge kommuns heraldiska vapen, en medelst vågskuror två gånger av blått, silver och rött styckad sköld med i första fältet ett järnmärke och i tredje en balkvis ställd yxa, båda av silver. #10 övertalade honom att kalsongrycka kommunvapnet och begå en stinkface mot Terje. Därefter slängde #11 ut #10 och #7. #12 var El Vecino, presenterad som ”den lilla kämpen med det stora hjärtat”.

Hydran slog ut manxen. Då slog #2 ut henne. #13 var förbundspresidentens jurist Advokat GyllenMáán, som utgick ifrån att han skulle få 6 500 kr i timmen i arvode. El Vecino kastade ut honom. Valentine, ”the spray-tanned, pink-clad douchebag” var #14. Han gned sitt skrev mot Alexander Bäck och #12. #15, Van West, kom direkt därpå. Norrmannen studsade och försökte ta sig in igen trots domarens protester. Till allas chagrin var PT #16.


Mansbest hindrades

Österrikaren och finlandssvensken rullade omkring som djuret med två ryggar. #11 vek undan den skära flärpen framför #14:s skrev, tog tag om hans reproduktionsorgan och hissade honom upp på fötter. Valentine stod handfallen ett bra tag medan Steinbolt spände sitt skamgrepp. #15 och #2 spöade upp #16.

Mansbesten gjorde en ansats att gå in som #17, men hindrades av sin husbonde, som hade bytt om till en tröja med sitt eget ansikte på och utsvängda byxor i babyrosa latex med dollartecken på sidorna och sitt eget tilltalsnamn förgyllt på stussen.

– Det är inte riktigt dags för dig ännu, sa presidenten till Beast. Jag har en liten överraskning åt dig.

Med de orden embarkerade Monsieur le Président själv promontoriet i egenskap av #17. Till sin förvåning blev han ögonblickligen omkullslagen och stjälpt över topprepet av Bäck. Dessvärre passade då #16 på att stjälpa även #2 däröver. #18 var den mänskliga pansarvagnen Harley Rage. #14 och #15 kastades ut. Demonen Döden var #19 och Twisted Retard, ”det flygande psykot”, #20.

#18 var ensam i tribunen med två antagonister ända tills hans bundsförvant Huckleberry Sinn steg in som #21. Perfekt synkroniserade mörbultade skåningarna #19 och #20. Trym var #22. Nykomlingen Ziad Bassam #23. Precis när man trodde att det inte kunde bli mer kaotiskt kom danska Chaos in som #24. Han golvades av #25 Timmy Force. Ondskan höjdes när mimaren Le Mime, ”silent, but violent”, anlände som #26. Ankomsten av svikaren J.O. Hansen och norrbaggen Espen Olsen som #27 och #28 var mest irriterande.


Erotisk källarluft

Med en cancerpinne i munnen släntrade Bajen Brawler in som #29. Han flög ut efter 20 sekunder. Så var #25 ensam med fyra heels. Nu kom till slut Beast som #30.

– Gör det du har betalt för å’ göra, beordrade honom den omskakade presidenten. Du är nummer 30, du är sist in, du behöver bara gå in där och ta mitt bälte tillbaka, okej!? Tänk så här Beast; jag hade kunnat gå in på vilket gym som helst, jag kunde tagit vilken idiot som helst som såg ut som du. Nå’n som inte kan läsa, nå’n som inte kan räkna…

Harangen avbröts av att ”idioten” slet upp den klassföraktande kujonen och dängde honom i golvet. Där och då hade Beast till slut insett att han bara var ett objektifierat redskap för Hallberg. Efter att ha brutit med, samt ryggen på, sin arbetsgivare klampade den nu före detta livvakten in i ringen, tog av sig handskydden och svepte ut en norsk, en dansk, en mimare och J.O. Hansen. Kvar stod en storögd Timmy Force.

Under tystnad såg de båda männen varandra djupt i ögonen. Källarluften förtätades av erotisk spänning. Omsider sträckte besten fram handen. Timmy skakade den kamratligt. Allt föreföll vara frid och fröjd. Då kom plötsligt en direktsänd videohälsning från Martin Beyer Olsen, norsk komiker och Hallbergs tidigare partner. Densamma satt i Norsk Rikskringkastings huvudbyggnad i Oslo, iförd sälpäls och med harpunerat valspäck i munnen. Att hans stall hade kastats över topprepen av svenskar gick emot allt som är rätt och rent.

Därför hade Beyer Olsen ringt Espen Olsen och instruerat honom att stjäla Stockholmsbältet, köpa Norwegians dyraste biljett och skicka bältet till Gardermoen med Adrian Storm som kurir. Med detta sagt beordrades vi att hålla käft för Beyer Olsen skulle presentera Norges nyaste wrestler: J.O. Hansen. Sagda svikare viftade triumfatoriskt med sin nya nationsflagga. Då stärkte Timmy Force och Beast sin nya vänskap genom att jaga ut samtliga norrbaggar ur byggnaden.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV