Startsida - Nyheter

Wrestling: Rättvisan segrade till slut

Det började med quislingen J.O. Hansen kontra novisen Eren ”Wonderboy” Night. Den förra hade ett avsevärt övertag när plötsligt Captain Toot Toot rusade in till den svagare kontrahentens försvar. Norrmannen slet då av masken så att Toot Toot återgick till att vara Stanislaw van Dobroniak, skogstokig kandidat i ett icke existerande presidentval. Night plockade upp den slängda masken och försökte återbörda den. Den papperslösa rasisten svarade med att omkullfälla och sätta sig på sin nyss allierade. En rasistisk tirad följde.

I aftonens andra tornej mötte PT&co Viggen. Den senare ville ha hämnd för den regelvidriga misshandel som de förra hade utsatt honom för vid föregående gala. Därför skulle han nu ta sig an ortorektikern och de hjärntvättade underhuggarna i en Handicap Match, en mot tre. Hantlangarna höll fast protagonisten medan antagonisten drog ned knäskyddet för att utdela en av sina otillåtna knäningar.

Precis när det beniga knäet skulle möta Viggens skalle släppte ena halvan av underhuggarduon utmanaren ur sitt grepp så att den anfallande PT trillade in i ringhörnan. Hejduk #1 och Viggen var i maskopi. Medan #1 gav sig på den förbluffade #2 överröste ljungelden fitnessfaraon med knytnävssmockor. Den personliga torteraren förlorade välförtjänt.


Nedgraderades till kommissionär

Den tillförordnade presidenten Anita Christensen äntrade prosceniet åtföljd av sin trolovade Ken Malmsteen. Hon skulle presentera förbundets nya ägare, som i sin tur skulle presentera dess nya president.

– Det går ju inte att sticka under stolen med, efter allt hårt arbete jag har lagt ned, så kanske ni tittar på er nya president just nu, sa Christensen förhoppningsfullt.

STHLM Wrestlings nya ägarinna visade sig vara popikonen Samantha Fox. Hon meddelade via videolänk att hon hade tillsatt en nygammal president; Let’s Dance-stjärnan Messiah Hallberg.

– Anita, förresten, baby, jag behöver ingen vicepresident, meddelade Hallberg videolänkledes. Du är numera kommissionär.

Dags så för ett tummel mellan Alexander Bäck och Beast. Bäck var förtörnad för att folk var förtörnade för att han hade bakhållsanfallit Beast och understött den norska ockupationsmakten vid STHLM Title Rumble II-galan. Han hade ju bara uppvisat den hänsynlöshet som tarvas i en rumble.

– Jag råkar veta att Beast är en man som gillar att gömma sig bakom regler, röt uppsalaiten. Beast vill inte ha en pungspark i kväll. Ni vet att ingen här kan ta min pungspark! Ni vet att jag sänker varenda djävul här med min pungspark! Även ni tjejer!


Pungspark utdelades

Alexander Bäck tror alltså på Galenos enkönsmodell, enligt vilken de kvinnliga könsorganen är spegelvända varianter av de manliga dito med livmodern som pung och ovarierna som testiklar. Pungsparkhotet bekräftade även Laura Mulveys tes att män fragmenterar och fetischerar alla kvinnliga kroppsdelar utom just vulvan för att de är rädda för densamma.

För att visa att han inte var feg gick Beast med på en match utan regelverk. När den utlovade pungsparken skulle utdelas fångade behemoten den attackerande foten mellan sina lår, vek upp sin motståndare och nedslängde honom i en fireman’s carry drop. Bäck flydde ut i det buande publikhavet. Mastodonten följde efter.

– Akta pungen, ropade någon.

I stället för sagda kroppsdel placerade heelen sina sparkar och slag mot facets struphuvud. Syrebristen till trots förmådde Beast slunga runt motparten i en tjusig volt. Något omtumlad drog Bäck fram en fällstol, varmed han fällde bjässen. Skruvstädsgrepp och höga lyft följde.

När besten rusade mot antagonisten placerade densamma raskt domare Shao-Lin på sin plats och slank undan. Beast blev så distraherad av den skadade domaren att Bäck kunde utföra sin pungspark. Shao-Lin och pungsparkaren började gräla om huruvida den senare hade vunnit matchen eller inte. Bäck blev så distraherad av den motsträviga domaren att Beast lyckades fälla honom, därmed segra och få en finalplats i kampen om Stockholms mästarbälte.


Furiös sadism

En batalj mellan Van West och Marcus of Man stod näst på tur. Vid föregående gala hade manxen krossat kofösarens knäskål. Nu ville offret sätta stopp för förövaren en gång för alla. West anlände utrustad med öl. Marcus anlände utrustad med en fällstol varpå det stod ”Brexit”. Med den började han rådbråka West innan klockan hade klämtat.

– Isle of Woman, Isle of Woman, skanderade ett kvinnoföraktande segment av publiken i tron att det är den värsta skymf man kan ge en manx.

Thatcheristen fortsatte fokusera på boucanierns knappt läkta knä. Det gick så illa att en läkare tillkallades. Då gav sig Marcus på läkaren och höll igång ända tills West ingrep. Domaren menade att Van West var för skadad för att fortsätta kraklet, men det vägrade den skadade att finna sig i. Han slogs haltande genom Colosseum. Knäsparkar parerades med kraftiga ryggdunkar. Skallsparkar kontrades med slag mot mjälten. Stärkt av rökeffekter och publikstöd vann kofösaren på pinfall.

Galans pièce de résistance var en match mellan Timmy Force och Ken Malmsteen om den svenska tungviktsmästartiteln. Det vill säga titeln som Timmy Force hade vunnit ärligt från Slemsteen. Omspelet var president Hallbergs idé. Han gillar inte ärliga vinster. I vanlig ordning inledde Force dusten med kaprioler och glidningar. Malmsteen körde med furiös sadism.

– Borgarsvin, borgarsvin, skanderade auditoriet.

Bardaleken rörde sig ut i folkhavet. Kontrahenterna blev ett tag liggande på bältet varom de slogs. Highflyern utdelade några välförtjänta drops. Parvenyn siktade mest på strupen. Matchen tycktes hålla på i en svettig evighet. Hurricanrana efter hurricanrana verkade inte förta kombattanternas hatiska energi. När Timmy drog på sig pannbandet såg segern ut att vara hans. Dessvärre störtade då hans nemesis J.O. Hansen in och gav Malmsteen en stol. Hansen höll så fast sin ex-bästis medan Slemsteen dundrade fram med möbeln i högsta hugg. Efeben gled undan. Stolen landade på femtekolonnaren. Ånyo var Force på väg mot en självklar seger. Då slet Hansen tag om hans fotled, vilket möjliggjorde Malmsteens oförtjänta vinst.

Anita kom in och förkunnade att bataljen hade gjorts om till en dubbelmatch. Beast klampade in och besegrade hennes (ex?-)fästman på fem sekunder. Giganten tilldelades det svenska mästarbältet i tungvikt. Den rättmätiga föregående innehavaren höjde sin efterträdares arm i triumf. Raseriet hade fått ordentligt utlopp och rättvisan hade segrat.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV