I hundra dagar har det pågått strider i Sudan och ingen fred finns i sikte. Den sönderslitande konflikten har inneburit stort mänskligt lidande och våldet som delar etniska grupper riskerar sprida sig i regionen.
Striderna utbröt i huvudstaden Khartoum den 15 april i år mellan armén och den paramilitära styrkan Rapid Support Forces (RSF). Sedan dess har både huvudstaden och flera områden, däribland Darfur, utvecklats till krigszoner och många människor har fått sätta livet till.
Flera diplomatiska initiativ har tagits i försök att få ett stopp på striderna, men utan att lyckas.
Trots de många förhandlingsmöjligheterna har ingen av de stridande parterna visat något egentligt intresse av att vilja nå en fredlig uppgörelse hittills, säger analytikern Kholood Khair från Confluence Advisory till Al Jazeera.
– Båda parter tror att de kan vinna det här, och så länge de är övertygade om det kommer de att fortsätta använda militära medel, säger Khair.
Konflikten har inneburit stort civilt lidande. Minst 3 000 personer har dödats sedan det väpnade våldet bröt ut, enligt sudanesiska myndigheter.
Det har också gett upphov till runt 3 miljoner internflyktingar och över 750 000 sudaneser har flytt till andra närliggande länder, enligt den Internationella organisationen för migration (IOM).
Rädda barnen rapporterar om utbrett sexuellt våld och våldtäkter mot bland annat flickor. Det förekommer uppgifter om att sexuellt våld används som vapen i striderna av paramilitärerna, RSF.