Evenemang

MAG + Hip Motion // DJ Pallin & Nihlén

FREDAG 2 JULI, Hammenhög

VÄLKOMNA till säsongsöppning på Garaget! Vi har den stora äran att välkomna två sprakande akter som kommer få håret på armarna att svaja!
MAG aka Magdalena Ågren från Göteborg är en fantastisk liveupplevelse som inte liknar något annat! Med sin trombon och megafon, sin hemsnickrade elektronik, med loopar, trummaskin och sin röst bygger MAG upp sin musik från grunden och får de enklaste element att växa till en gigantisk och dystopisk lo-fi-orkester.

MAG gav ut sitt soloalbum Magnitude 2016 och har gjort mer än 150 konserter i Europa och USA. Hennes andra skiva En Fis i Rymden kommer ut i höst. Varmt välkomna på en hisnande magisk liveupplevelse!

https://magagren.com
https://open.spotify.com/artis…

Hip Motion är en duo bestående av herrarna Gustaf Malmros (elgitarr) och Peter Johansson (trummor) som spelar sjukt skön minimalistisk post-punk.

Dörrar öppnar klockan 20:00, första akt på scen 21:00

Vi följer rådande restriktioner och har ett begränsat antal biljetter. Scenen är denna säsong placerad utomhus på gården. Vi ber alla hålla lagom avstånd och stanna hemma om en är sjuk! Barn och tonåringar måste dessvärre betala biljett med fullpris också denna säsong.

VARMT VÄLKOMNA!

Camilla Backman & Dag Nemeth

FREDAG 2 JULI, Hammenhög
Garageprojektet Hammenhög
Evenemang av MAG, Garageprojektet Hammenhög och Christian Pallin
Entré 160 kr, förköp på Billetto.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV