Evenemang

Selam <3 Parkteatern: Mapei

7 augusti i Stockholm. Många otroliga kapitel har redan skrivits i kärlekssagan mellan Selam och Mapei. Vi turnerade redan 2007 i Etiopien och har sedan dess genomfört ytterligare ett stop i Etiopien 2015 samt turnéer i Liberia 2017 och Vietnam 2019. I samarbete med Parkteatern får vi nu ÄNTLIGEN presentera Mapei LIVE med band på hemmaplan i vackra Galärparken!

Mapei var en av artisterna som i början av 2010-talet bidrog till ta soulen in i samtiden genom att både självklart och lekfullt sammankoppla den med sound från klubb-och hiphopvärlden. Nu är den internationellt erkända artisten, bla är hon en av få svenska artister som uppträtt på David Letterman show, redo att låta karriären gå in i en ny fas. Succéalbumet ”Hey Hey” från 2014, med internationella hiten ”Don’t Wait”, följdes under 2019 upp av albumet ”Sensory Overload”. Under 2021 kom även släppet ”Lullabies” tillsammans med Timbuktu.

Lineup

Mapei: Sång
Nah-Toe Krote: Gitarr & kör
Desmond Foster: Bas & kör
Rosemary London-Hughes: Kör
Chuck Anthony: Gitarr
Bryan Blade: Trummor
Stevie Nii-Adu Mensah: Keyboards, piano & kör

GRATIS ENTRÈ!

OBS: Konserten är gratis men genomförs med begränsad publikkapacitet. Vi kommer inom kort att återkomma med information på våra sociala medier och hemsida kring hur en bokar biljett till konserten.

Evenemang av SELAM i samarbete med Parkteatern
I Galärparken
Lördag 7 augusti klockan 19

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV