Evenemang

Utbildning om minoritetsstress med Interfem

FREDAG 22 OKTOBER, STOCKHOLM

Vill du få en fördjupad förståelse för vad minoritetsstress är, hur det påverkar dig och vad du kan göra åt det? Anmäl dig då till vår nya utbildning!
Du kommer få en ökad förståelse och kunskap om stressrelaterad psykisk ohälsa relaterad till sexism och rasism. Utbildningen kommer även ge dig förståelse för hur minoritetsstress påverkar ditt privatliv såväl som arbete och ideellt engagemang samt förståelse för hållbara skydds- och copingstrategier.
Personer som har erfarenhet av minoritetsstress utvecklar ofta olika former av skydds- och copingstrategier. Vissa strategier kan skydda oss i stunden men kan ha en negativ inverkan på vårt liv i övrigt. Genom fördjupad förståelse för skydds- och copingstrategier som gynnar vår hälsa får vi lättare att navigera utmaningar och konsekvenser av minoritetsstress.
Utbildningen riktar sig till dig som har egna erfarenheter av minoritetsstress och sker på Solidaritetshuset i Stockholm.

Utbildning- Om minoritetsstress
FREDAG 22 OKTOBER
KLOCKAN 10:00–11:30
Solidaritetshuset i Stockholm
Evenemang av Interfem
Obligatorisk anmälan här.

Kostnad
– Gratis för medlemmar (Att bli medlem kostar 100 kr, 50 kr för studenter och arbetslösa och 1 kr för asylsökande och papperslösa).
– Betalar din arbetsplats utbildningen kostar det 1000 kr.
– Betalar du som privatperson kostar det 250 kr.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV