Evenemang

Kärnvapenöl med Nobelpristagare

ONSDAG 13 OKTOBER, STOCKHOLM KL. 17:30

I november har Socialdemokraterna kongress och viktiga beslut kommer att fattas, bland annat om partiets inriktning i kärnvapenfrågan. Socialdemokraterna har en lång och stolt historia för nedrustning, ett arv som nu måste förvaltas. Sverige var med och förhandlade fram FN:s konvention om förbud mot kärnvapen 2017 men står fortfarande utanför konventionen. Varför borde Sverige gå med i FN:s kärnvapenkonvention och hur kan det leda till en kärnvapenfri värld?
Vill du bättra på dina argument och ladda inför S-kongressen, eller bara veta mer om hur en förändrar världen? Då får du inte missa detta!
Kom och lyssna till Beatrice Fihn, generalsekreterare för ICAN (International Campaign to Abolish Nuclear Weapons) som tilldelades Nobels fredspris 2017, Elin Gustafsson, riksdagsledamot och vice ordförande för S-kvinnor och Anna Sundström, generalsekreterare för Olof Palmes Internationella Center samtala om kärnvapen och hur Socialdemokraterna kan visa ledarskap för nedrustning.
Vi ses på Whippet Lab i Stockholm från klockan 17.30. Samtalet drar igång ca 18.15. Kom och drick öl, ät en bit mat och snacka med nobelpristagare! 

Kärnvapenöl med Nobelpristagare – ladda inför S-kongressen!
ONSDAG 13 OKTOBER
KLOCKAN 17:30
Whippet Lab Stockholm
Evenemang av Svenska Läkare mot Kärnvapen, International Campaign to Abolish Nuclear Weapons (ICAN) m fl.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV