Evenemang

Idébaren: Så botar vi sjukvården

21 JANUARI, STOCKHOLM

Den 13 januari har Idébaren premiär – Kulturhuset Stadsteaterns nya debattformat för dig som är samhällsintresserad och gillar samtal och debatt utan pajkastning.
Varje fjärde torsdag, fram till sommaren, kommer Idébaren ta plats på restaurang Stories på Kulturhuset Stadsteatern för att belysa en av valets viktigaste frågor. Välkommen till inspirerande helkvällar med diskussion, mat, musik och mingel!
Idébarens första tema är sjukvården som i de senaste månadernas Novus-undersökningar legat i topp över en av de viktigaste valfrågorna bland svenskarna. Hur ser vårt förtroende för vården ut i dag? Hur mycket har pandemin påverkat utfallet, och kan sjukvården bli en avgörande valfråga? Har vi en pågående kris i vården, och inom vilka områden är den tydligast? Behöver vården botas – och hur ska detta i så fall gå till?
Som gäst på Idébaren är du mer än välkommen att vara en aktiv del av samtalet. Kommentarer och frågor uppmuntras för att kvällen ska ta spinn!

Medverkande
Akil Awad, specialistläkare och initiativtagare till Stockholms sjukvårdsupprop
Barbro Westerholm, läkare och riksdagsledamot för Liberalerna
Fanny Nilsson, ST-läkare och debattör
Kajsa Dovstad, läkare, debattör och vikarierande programansvarig för välfärdsfrågor på Timbro

Dörrarna öppnar kl. 18:00 för dig som vill äta och dricka i lugn och ro innan debatterna startar kl. 19:00 – men möjlighet till mat och dryck finns under hela kvällen!

18:00 Idébaren öppnar
19:00 Samtal 1
19:45-20:05 Mingel och musik
20:05-20:50 Samtal 2
20:50-22:00 Mingel och musik
Idébaren är ett samarbete mellan Kulturhuset Stadsteatern, tankesmedjan Timbro, Arena Idé och Höj Röstens Politikerskola. Moderator för hela serien är frilansjournalisten och producenten Karin Hübinette.
Idébarens datum: 13 januari, 10 februari, 10 mars, 7 april, 5 maj och 2 juni.

För frågor om Idébaren kontakta Eva Kopito:
eva.kopito@kulturhusetstadsteatern.se

Evenemang av Kulturhuset StadsteaternTimbro och 5 andra