Evenemang

Regnbågsgenerationer ses på Oscar Fredriks Öppna förskola

LÖRDAG 8 JANUARI-18 JUNI, GÖTEBORG

Välkommen till Regnbågsgenerationers första träff för 2022!
Denna gången har vi fått låna kyrkan Oscar Fredrik’s lokal för öppen förskola Där finns möjlighet för barnen att leka och för vuxna att sitta och prata. Ta med egen fika!
Regnbågsgenerationer är en medlemsgrupp inom RFSL Göteborg, där vi kan mötas oavsett ålder, över generationsgränserna. Alla hbtqia-personer är välkomna, alltifrån regnbågsfamiljer med mindre barn till hbt-seniorer och allt däremellan.
Saknar du barnbarn, farfar, moster eller syskon?
På våra träffar kan vi umgås och dela erfarenheter med varandra, såväl som knyta nya vänskaps- och familjeband.

Med tanke på Covid-19 vill vi be alla att tänka på att hålla avstånd. Alla ombeds också att tvätta händerna och använda handsprit. Om du känner dig sjuk eller förkyld, stanna hemma! Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner.
Vi planerar att ha träffar ungefär var tredje helg. Vårens övriga träffar blir söndag 30/1, söndag 20/2, lördag 12/3, lördag 2/4, söndag 24/4, söndag 15/5, lördag 28/5 och lördag 18/6.

Vill du vara med och arrangera träffar, har tips på bra ställen att träffas framöver, vill få information inför att vi ses nästa gång eller har frågor om Regnbågsgenerationer? Maila till regnbagsgenerationer@goteborg.rfsl.se eller gå med i Regnbågsgenerationer Göteborg på Facebook.

Regnbågsgenerationer ses på Oscar Fredriks Öppna förskola
LÖRDAG 8 JANUARI
KLOCKAN 14:00–16:00
Oscar Fredriks Kyrkogata, SE-413 17 Göteborg, Sverige
Evenemang av RFSL Göteborg
Plats: Oscar Fredrik kyrkas öppna förskola, Oscar Fredriks kyrkoplan 1.
Närmaste hållplats för spårvagn: Prinsgatan. Med buss: oscar fredriks kyrka.