Evenemang

Digital release av boken Mellan väggarna

LÖRDAG 12 FEBRUARI, ONLINE

”Det sägs att Sverige inte har några dödsdomar, men det är fel. Jag är dömd till döden, och det är han som ska verkställa domen.”
Så säger en av kvinnorna som journalist och författare Maria Andersson intervjuat för reportageboken Mellan väggarna.
Den 12:e februari bjuder Maria Andersson och Unizon in till digital release, här på Facebook klockan 17:00-18:00.
Var med på releasen av en av årets viktigaste böcker, lär om vad du kan göra och känn styrkan i att vi är många som vill förändra och arbeta för ett jämställt samhälle fritt från våld där kvinnor och barn får leva sina liv fria från mäns våld!
Under releasen hör vi Olga Persson, ordförande Unizon och författare Maria Andersson i samtal. Fullständigt program för releasen kommer!

Om Mellan väggarna:
Mäns våld mot kvinnor är ett av våra största samhällsproblem, ändå tystas det ner och nedprioriteras av både myndigheter och av samhället i stort. Journalist och författare Maria Andersson bestämde sig för att träffa några av kvinnorna som utsatts för våld och låta deras röster bli hörda. Berättelserna är fria från filter och visar en sanning som är svår att ta in. Sanningen om smärtan och sorgen. Historier som berättar om att utsättas av någon, ofta en person man älskat, men även av det samhälle som säger sig skydda de mest utsatta. Boken gers ut av Idus förlag.

Digital release av boken Mellan väggarna
LÖRDAG 12 FEBRUARI
KLOCKAN 17:00–18:00
Facebook Live
Evenemang av Unizon.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV