Evenemang

Caroline von Post – Cirkulär ekonomi och upcycling

TISDAG 15 FEBRUARI, ONLINE

Ekomodernisterna välkomnar alla till andra avsnittet av vårens seminarieserie om hur vi kan använda vetenskap och modern teknik i kampen mot miljöproblemen.

Caroline von Post är systemekolog och upcyclingexpert med lång erfarenhet av att jobba med cirkulär ekonomi i praktiken och att göra det värdefullt för företag. Hon har jobbat med miljöfrågor sedan 1997 och grundade upcyclingföretaget Stormie Poodle 2008. Caroline har vunnit både Stockholm stads innovationspris 2015 och entreprenörstävlingen Bar camper i Skåne 2016, dessutom var hon finalist i Årets Avfallshanterare 2020 med Stormie Poodle. Nu är Caroline aktuell som en av grundarna till det nystartade bolaget Beskow von Post som jobbar med att upcycla arbetskläder. 

Caroline kommer att prata om ekosystemtjänster, resan med Stormie Poodle och varför deras nya satsning Beskow von Post kommer att bli bryggan mellan avfallet och återvinningen.

Vårens seminarieserie kommer att gå varannan tisdag (ojämna veckor) och riktar sig till Svenska Ekomodernisternas medlemmar, men vi välkomnar nyfikna att delta som besökare första gången. Håll ett öga på kommande ämnen och föreläsare här eller i våra andra sociala mediekanaler. För er som ännu inte anmält er som medlemmar för 2022 kan ni göra det på Ekomodernisterna.se.

Hålls av Svenska Ekomodernisterna online 15 februari klockan 19:00–20:30

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV