Evenemang

StreetGäris feministiska fest är här

StreetGäris fyller år den 8 mars och bjuder vi in DIG till en fet fest med tunga gäster! Förutom ett fullspäckat program kommer vi också utse Årets kraft

Den som kommer leda dig igenom hela festen är ingen mindre än Yolanda Aurora Bohm Ramirez! Yolanda är spoken word-artist, poet, författare och transaktivist.

Vad är en politisk fest utan tal? Under kvällen har vi med oss Alexandra Pascalidou som är aktuell med pjäsen Mammorna.

Lana Sulhav är stjärnan från Stockholm som blev folkkär i Idol 2021. Lana kommer förgylla vår fest med henns talangfulla röst och tunga band!

Panelsamtal
Feminismen i dagens politiska klimat
Deltagare:
Fatima Doubakil
Anna Ardin
Juliet Atto
Ronak Mirlashari

DJ – Sister Justice
I tolv år har hon levererat som DJ, både inom kollektivet Sugarcane och som Sister Justice. Det lovas good vibes music med afrobeats, r&b, reggae och dancehall!

Dragshow
Al Jizz Queera är Stockholms hetaste dragtrio som består av Baba Jaan, Jafar The Superstar och Ortolana Fontana. De är Stockwig dragfestivals regerande vinnare och kommer den 8 mars leverera en riktig importshow med mer twist, turns och drama än antalet gånger J-Lo sagt ”I Ain’t You Mama”.

Föranmälan
För att vara med på festen måste du föranmäla dig.
Inträde betalar du på plats genom att swisha 1234866943. I priset ingår mat och dryck (festen är helt alkoholfri).
Pris för StreetGäris medlemmar: 50 kr
Pris för icke-medlemmar: 100 kr

Har du paraknas och ej råd att betala inträde? Bli medlem istället och betala medlemsavgift på 20 kr på plats. Men föranmäl dig här nedanför ändå!

OBS! Begränsat antal platser till festen!
Tid: Insläpp 17.30, programmet börjar 18.00
Plats: Kulturhuset Vällingby
Info.