Evenemang

Pride lake parade 2022

SÖNDAG 7 AUGUSTI, STOCKHOLM

I år får vi äntligen fira tillsammans i samma kaliber som innan pandemin och därför förlänger vi prideveckan med båtparad på söndagen 7 augusti med start utanför Tantolunden 14.00. Paradrutten blir den samma som förra året och vädret hoppas vi blir mer somrigt än förra årets regnrusk.

För att hänga med i uppdateringarna kring eventet, gilla ”Stockholm Gay Life” på Facebook, där vi postar kontinuerligt när vi har ny info och postar ett event.

I år kommer samtliga deltagande fordon få betala en anmälningsavgift, 500:- för privatpersoner med fler än 4 personer ombord, 5000:- för företag och organisationer som deltar, samt 20.000:- för politiska partier. Vi förbehåller oss rätten att neka deltagande i paraden.

För frågor kring paraden eller för press eller sponsorer, maila [email protected]

Anmäl dig och ditt ekipage redan nu! 

För att vi ska ha rätt antal livräddningsbåtar och funktionärsbåtar behöver ditt gäng/båt/skuta/fartyg vara anmält senast 31/7. Detta för er säkerhet.

Pride Lake Parade är ett initiativ av Stockholm Gay Life, en företagarförening som grundades 2008 som ett initiativ att sälja in Stockholm som en gayvänlig turiststad och har sedan dess varit en samlingspunkt för de krogar och nattklubbar som samarbetat för ett glittersprakande nattliv och trygga mötesplatser för hbtq+personer. SGL arbetar nu aktivt för att Stockholm ska återfå sin glitter och glamour efter pandemin härjat.

Alkoholfritt evenemang söndag den 7 augusti klockan 14 av Stockholm Gay LifeKeep it Queer och 4 andra i Tantolunden