Evenemang

Gå med Vision i Stockholm Pride

LÖRDAG 6 AUGUSTI , STOCKHOLM

Stockholm Pride Parade 2022 går av stapeln den 6 augusti klockan 13.00. Starten kommer att ligga på Norr Mälarstrand för att sedan slingra sig igenom hela vår vackra huvudstad den ca. 4,5 km långa vägen till Östermalms IP. Paradvägen brukar ta ca. 2 timmar att gå.
Vision kommer vara på plats från kl. 11.00 vid Rålamshovsparkens utegym. Därifrån går vi sedan gemensamt till tågområdet kl. 12.00.
Pride är en glädjefylld och färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter. En demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill.
Flera händelser i omvärlden visar att vi inte kan ta våra mänskliga rättigheter för givet. Rätten att vara den man är, älska den man vill, bestämma över sin egen kropp eller kämpa för bättre arbetsvillkor är satt under stark press. På många håll går utvecklingen åt fel håll.
Vision vill visa på handlingskraft, sympati, mod och stolthet och synliggöra arbetet för en arbetsplats för alla. Stockholm Pride Parade är ett tillfälle att dela detta ställningstagande med tusentals andra.
Vill du också uppleva stämningen i paraden och vara med och synliggöra arbetet för en arbetsplats för alla? Då ska du gå med oss i paraden! Välkommen du som är medlem i Vision eller är vän, kollega eller familjemedlem till medlem och som är nyfiken på Vision. Alla som delar Visions värderingar är hjärtligt välkomna!

Gå med Vision i Stockholm Pride Parade 2022!
LÖRDAG 6 AUGUSTI
KL. 11:00
Rålambshovsparken
Evenemang av Visions center i Stockholm

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV