Evenemang

Maktsalongen bevakar den feministiska framtiden

TORSDAG 15 DECEMBER, STOCKHOLM

Varmt välkomna på samtal och mingel med Maktsalongen!
Vi bjuder in till panelsamtal följt av mingel den 15:e december på The Park, vid Södra station i Stockholm. Det blir en kväll full med högaktuella samtal om vårt arbete och den feministiska framtiden som väntar, och såklart lite mingel efteråt. Kom och avsluta året med oss!

Mer info publiceras löpande i eventet, så glöm inte att attenda!

OM SAMTALEN:

MAKTEN ÄR VÅR
I över tio år har Maktsalongen jobbat för ett jämställt samhälle där fler unga kvinnor ska se sig själva som ledare. Under de senaste tre åren har vi tagit vår expertis till nästa nivå med att utveckla spetsutbildning Makten är vår. Nu har 21 fantastiska unga kvinnor gått utbildningen och är redo att Ta Plats i maktens korridorer! Ta del av ett samtal som lyfter deltagarnas röster och vikten av feministiskt ledarskap och stärkande nätverk.

HUR BLIR VÅR FEMINISTISKA FRAMTID?
Maktsalongen fortsätter att bevaka jämställdhetsfrågor, jämlikhet och feminism. I det nya politiska läget är det viktigare än någonsin, då vi ser att dessa frågor nedprioriteras och rättigheter hotas. Vi bjuder därför in till ett samtal om vägen framåt. Vi lovar att fortsätta värna om jämställdhetspolitiken – varje dag, året om.

HUR DU TAR DIG DIT:
Eventet kommer hållas på kontorshotellet The Park som ligger på Magnus Ladulåsgatan 1. Gå in i entrén genom caféet så kommer du till en infodesk, säg att du ska på Maktsalongens event så släpper personalen in dig. De hjälper dig att guida dig till rätt lokal.

Panelsamtal – Maktsalongen bevakar den feministiska framtiden
TORSDAG 15 DECEMBER
KL. 18:00–20:30
The Park, Magnus Ladulåsgatan 1
Evenemang av Maktsalongen

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV