Evenemang

Vänsterdagarna 2023

25–26 NOVEMBER, GÖTEBORG

25-26 november är det återigen dags för en av arbetarrörelsens största sammankomster i Europa: Vänsterdagarna i Göteborg.

Det blåbruna styret sviktar redan nu – på Vänsterdagarna ökar vi trycket med verktygen, kunskaperna, ledarna, hantverket och alla de krafter som ska vända svensk politik från högernationalism till hopp, gemenskap och anständighet. Under två dagar fyller vi Svenska Mässan med inspiration och möjligheter att vässa strategierna tillsammans med deltagare, talare och utställare.

Vänsterpartiet fortsätter växa och därför gör även Vänsterdagarna det – mer program, fler aktiviteter, större utställning och bredare medverkan. För att slå rekord i deltagare hänger det på att distrikt och partiföreningar skickar fler. Förutom att det gäller att se till att alla känner till årets chans hoppas vi att det nya ekonomiska upplägget där boende garderob, luncher, fika och fest är tillval som kan bekostas på olika sätt, kan göra att fler ges möjligheten. Grundpris för resa, inträde och kaffe hela helgen är 3100 kr.
Biljetterna släpps 21 augusti på denna sida där du redan nu kan anmäla din mejladress för att få uppdateringar och snabba på registreringen.

Tidslinje
Augusti – biljetterna släpps + smygstart programsläpp
September – programsläpp + publikplats-bokningen öppnar
Oktober – utställningsprogrammet släpps
Utbildningsspår för kommunikatörer och ledande politiker under Vänsterdagarna
Nu erbjuds för första gången ett tredagarstillfälle för fördjupade kunskaper, verktyg och möjlighet till utbyte och utveckling för ledande politiker och kommunikatörer inom Vänsterpartiet. För att stärka både det gemensamma och det individuella arbetet i dessa roller i vår organisation görs en kvalitativ insats i samband med Vänsterdagarna genom att två fortbildningsspår ordnas vid sidan om det stora programmet. Mer information och ansökan finns här: https://shorturl.at/tyEHS

Vänsterdagarna 2023
25–26 NOVEMBER
Svenska Mässan
Evenemang av Vänsterpartiet
Svenska Mässan