Evenemang

Förhäng: Bristande vandel

LÖRDAG 11 MARS, GÖTEBORG

Kan du anklagas för bristande regelefterlevnad? Föreligger det anmärkningar i fråga om levnadssätt? Inget av föregående, men du vill börja? Då är du hjärtligt välkommen till ett förhäng inför årets Ta Natten Tillbaka-demonstration. När regeringen viftar hotfullt med misogyna och rasistiska vandelslagar, då är det viktigare än någonsin att vi håller ihop och står upp för varandra.

Anna från prisade Inte Din Hora kommer att berätta vad hon anser om att regeringen vill straffa kvinnor i prostitution och utsatta för människohandel med utvisning. Dessutom får vi höra om myter och missuppfattningar runt kommersiell sexuell exploatering i Sverige.

Det kommer att serveras mat och fika, finnas utrymme för avslappnat förhäng eller politisk pepp och slutligen gemensam resa till Ta Natten Tillbaka. Det finns dessutom möjlighet till kamratlig barnpassning för kvinnor och transpersoner som vill kunna delta i demonstrationen utan sina barn, skicka bara ett meddelande till oss med föranmälan.

Vi håller till på Kvinnofolkhögskolan, ingång från Masthuggstorget. Evenemanget är inte separatistiskt, men demon efteråt är det. Se länk.
Öppet från 17:00
Föreläsning IDH 18:00
TNT-demo 21:00
Vi ses!/Framåt kamrater och Rojavakommittéerna

Förhäng: Bristande vandel
LÖRDAG 11 APRIL
KL. 17:00
Kvinnofolkhögskolan Göteborg
Evenemang av Framåt kamrater

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV