Evenemang

Avslutning och uppläsning av YSWNPY på Kvinnofolk

SÖNDAG 23 APRIL, GÖTEBORG

Välkommen på textuppläsning på Kvinnofolkhögskolan med skrivarkursen Your Silence Will Not Protect You (YSWNPY)*!

Söndagen den 23 april mellan kl. 13-15 delar vi med oss av några av de texter som har kommit till under skrivarkursen. Plats: Kvinnofolkhögskolan lokaler på första långgatan 28B. Det blir nyskriven text och modiga uppläsningar – missa inte det!

Under evenemanget bjuds det även på lättare tilltugg samt tid för mingel och samtal. För den som vill finns och möjligheten att plocka med sig ett gratis exemplar av kursens eget Fanzine där vi har samlat och tryckt några av våra texter från året som gått.

Evenemanget hålls på Kvinnofolkhögskolan som ligger på Första långgatan 28B, vår ingång runt hörnet via innergården på Masthusggstorget är upplåst.
Behöver du hiss ber vi dig att istället ringa på porttelefonen vid dörren ut mot Första långgatan då hiss finns där. Evenemanget är gratis och öppet för alla. Ingen föranmälan krävs.
Varmt välkomna!

*Kursen lånar sitt namn från författaren och aktivisten Audre Lordes tal The transformation of Silence into Language and Action (1977). Skrivarkursen har en feministisk och antirasistisk utgångspunkt och förutom skrivande får deltagarna även samtala om andras texter med dessa utgångspunkter. Är du nyfiken på kursen och vill veta mer? Fråga oss under kvällen! Du kan också läsa mer om kursen här.

Avslutningsuppläsning med Your Silence Will Not Protect You
SÖNDAG 23 APRIL
KL. 13:00–15:00
Kvinnofolkhögskolan Göteborg
Evenemang av Your Silence Will Not Protect You

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV