Evenemang

Dyke March 2023

LÖRDAG 8 JULI, STOCKHOLM

[eng. translation below]
Dyke March Stockholm kommer att ha filmvisning på Dynamo lördagen den 8 juli! Kom och umgås med oss dykes, ät lite gott fika och se en queer film! Och förhoppningsvis få några vänner innan marschen i augusti! 

Vi kommer att visa filmen The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love:
”Denna ömma och charmiga berättelse om första kärlek bröt ny mark inom queerrepresentation när den släpptes 1995 och följer det försiktiga förhållandet som utvecklas mellan två gymnasieflickor från mycket olika världar. Randy (Laurel Holloman) är en vit, pojkflickig outsider som arbetar på sin mosters bensinstation; Evie (Nicole Ari Parker) är en populär, välbärgad svart tjej med en pojkvän. När en osannolik vänskap byggd kring poesi och musik fördjupas till attraktion, fångar regissören Maria Maggenti de röriga känslorna av tonårsromantik med värme, humor och uppfriskande autenticitet.”

Filmen innehåller visst sexuellt innehåll, vissa av karaktärerna dricker alkohol samt röker cigaretter och marijuana.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=CVyg1xk1HdM

Dörrarna öppnar klockan 16:00 och filmen börjar ungefär 16:30. Filmen är cirka 1 timme och 34 minuter lång. Det kommer finnas fika och alkoholfria drycker från Dynamos fina café, ingen utomstående mat/dryck få tas med in. Efter filmen så kommer så blir det mingel och häng för en möjlighet att diskutera filmen och förhoppningsvis hitta lite nya vänner!
Det är ett begränsat antal platser på Dynamo så du måste föranmäla dig!

Skriv upp dig här: https://lesbiskmakt.nu/filmvisning-infor-dyke-march
Platsinformation: Lokalen är tillgänglig med permobil och rullstol. Alla trösklar är borttagna. Toaletten närmast kaféet är tillgänglighetsanpassad. Se foton här: https://www.demokratipiloterna.se/fotografier-rummen/

Lokalens toaletter är könsneutrala.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Evenemang lördag 8 juli kl. 16.00 – 19.45 på Dynamo i Stockholm anordnat av Demokratipiloterna Dynamo Stockholm och Dyke March Stockholm.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV