Evenemang

Sensommarfest till stöd för ideell matbank

LÖRDAG 26 AUGUSTI, MALMÖ

Stödfest för Folkets skafferi

𝘕ä𝘳 𝘢𝘶𝘨𝘶𝘴𝘵𝘪𝘴𝘰𝘮𝘮𝘢𝘳𝘴𝘰𝘭𝘦𝘯 𝘨å𝘳 𝘯𝘦𝘳 𝘴𝘬𝘳𝘶𝘷𝘢𝘳 𝘷𝘪 𝘶𝘱𝘱 𝘷𝘰𝘭𝘺𝘮𝘦𝘯 𝘰𝘤𝘩 𝘣𝘫𝘶𝘥𝘦𝘳 𝘪𝘯 𝘵𝘪𝘭𝘭 𝘴𝘦𝘯𝘴𝘰𝘮𝘮𝘢𝘳𝘦𝘯𝘴 𝘴𝘷𝘦𝘵𝘵𝘪𝘨𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘰𝘤𝘩 𝘷𝘢𝘤𝘬𝘳𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘧𝘦𝘴𝘵, 𝘥ä𝘳 𝘦𝘵𝘵 𝘳𝘺𝘵𝘮𝘪𝘴𝘬𝘵 𝘬ä𝘳𝘭𝘦𝘬𝘴𝘬𝘢𝘰𝘴 𝘢𝘷 𝘭𝘪𝘷𝘦𝘣𝘢𝘯𝘥𝘰𝘤𝘩 𝘋𝘑𝘴 𝘧𝘺𝘭𝘭𝘦𝘳 𝘐𝘯𝘬𝘰𝘯𝘴𝘵𝘴 𝘣å𝘥𝘢 𝘥𝘢𝘯𝘴𝘨𝘰𝘭𝘷!

Till tonerna av själfull reggae, skånsk ragga, heta afrobeats, dansant dubstep och techno, skakar vi tillsammans av oss världens tyngder och dansar för en bättre morgondag och mätta magar. Allt överskott denna kväll går till Malmös ideella matbank @folketsskafferi, som hämtar och delar ut svinnmat till över 200 behövande tre dagar i veckan året runt. Välkommen till en het augustinatt med tunga rytmer och dansant kaos!

★ STORA SCEN ★

Live: 𝗘𝗳𝗶𝗮 𝗔𝗯𝘂 & 𝗗𝗿ö𝗺𝗯𝗮𝗻𝗱𝗲𝘁
Med djupa, jordiga rötter och himmelsk lovsång är Efia & Drömbandet Malmös klarast lysande stjärna på reggae- och soulhimmeln! Med hjälp av skönklingande melodier och medryckande rytmer för Efia fram sina berättelser om kärlek, hopp och inre transformation. Backad av det fenomenala Drömbandet, bjuder hon på autentisk och själfull reggae och soul på skånska.
Live: Hemlig gäst
Med kärlek och skånsk raggamuffin som vapen mobiliserar den här hemlige kärlekskrigaren för revolt och kamp för en bättre värld. Kanske blir det också fler hemliga gäster på scen…

DJ: 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮 𝗜𝗿𝗮𝘃𝗲
När Malmös okrönta dancehalldrottning väljer musiken så förvänta dig inget annat än den bästa och senaste dancehall och afrobeats. Fyah pon di dancefloor! NOS Teknofonisk dansmusik för den inre rymden

★ LILLA SCEN ★

Heikki (All out Dubstep)
EKALIFF (Melt)
Sleepy Tooth Parker (Alleycat Anthem)

Åldergräns:
Förköp: 18+
I dörren: 20+

Evenemang lördag 26 augusti kl. 23 till 04 på Inkonst i Malmö anordnat av Inkonst och Catalan Marte

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV