Evenemang

Uppstartsmöte med Ingen människa är illegal

TORSDAG 24 AUGUSTI, GÖTEBORG

Vi välkomnar både nya och gamla aktiva till ett uppstartsmöte inför hösten.
Vi ser fram emot att samlas tillsammans för att tänka ihop och bygga upp hopp kring vad vi i Ingen Människa är Illegal Göteborg kan göra för att motverka en hård och hänsynslös migrationspolitik.

Vi har därför ett uppstartsmöte med en introduktion där vi berättar om Ingen människa är illegal Göteborgs verksamhet, samtalar om hur du kan bli aktiv samt har medlemsmöte där vi går igenom aktuella punkter.

Om du har funderat på att gå med i nätverket men vill veta mer om hur vi arbetar är du välkommen på detta möte. Eller om du redan är eller har varit aktiv och vill samtala om höstens planer.

Vi önskar oss lite solsken och hoppas att kunna ses i Slottskogen för lite picknick.

Om det blir fint väder så ses vi i Slottsskogen mellan Linnéplatsens hållplats och lekplatsen Plikta. Om det blir regn så ses vi i Syndikalistiskt Forums lokaler på Linnégatan 21 (ovanför Hagabion). Vi kommer att uppdatera här i facebook-eventet och på Instagram när det närmar sig var vi kommer att vara.

Vi bjuder på kaffe och te och tänkte ha lite knytiskalas.
Om en vill får en gärna ta med sig något att äta (vegetariskt eller veganskt). Allt från chips till något lagat är välkommet men det är absolut inget måste.
Alla är såklart välkomna med eller utan mat-bidrag!

Välkomna!

Evenemang torsdag 24 augusti kl. 18 i Slottsskogen i Göteborg anordnat av Ingen människa är illegal – Göteborg