Evenemang

Queer salong på Page 28

FREDAG 22 SEPTEMBER, MALMÖ

Vår omtyckta queera salong är tillbaka, denna gången under gallerihelgen 2023! Åsa Båve ställer ut på PAGE 28 under gallerihelgen, och under den queera salongen den 22 september gästas vi även av Dalin Waldo/Ambient & Tea, samt uppträdande av Malcolm Jeppsson.

* Ambient & Te är det unika konceptet som kombinerar elektronisk musik och te-avsmakning. Dalin Waldo brygger kinesiska, koreanska och japanska teer på ett traditionellt vis inspirerat av 茶道 chadao/the way of tea, och lär även ut om sin process. Teerna är ett urval från simplytea.dk samt Dalins egna resor till Kina och Sydkorea. Under tiden du provar teerna får du även njuta av elektronisk musik från Malmöbaserade ambient-musikern Malcolm Jeppson samt gallerihelgsutställningen med konstnären Åsa Båve, vilket skapar en upplevelse för alla sinnen.

* Åsa Båves praktik utgår från hennes egen erfarenhet inom omsorgsarbete och hennes arbeten resulterar i videoinstallationer, skulpturer och performance. Frågan om omsorg som handelsvara är central för hennes praktik. Till gallerihelgen på PAGE 28 kommer hon ställa ut en kombination av tvålskulpturer och fragment ur sina tidigare videoinstallationer.

* Med ljudlandskap lika stora som de är sköra arbetar Malcolm Jeppsson med att tolka kärleken, tystnaden och sorgen omkring sig. Inspirerad av ambient-ikoner som Aphex Twin, William Basinski, Dean Blunt och Grouper sätter Jeppsson med sitt raka, analoga uttryck en skandinavisk prägel på ett statiskt och repetitivt ideal, med en lika stark kärlek för Köpenhamns elektroniska musikscen som för suset över Skånes stränder och fält.

Tillgänglighet:

Vår lokal på Karlskronaplan 11 ligger på bottenvåningen med totalt fyra trappstegs nivåskillnad. Vi har två mindre ramper som vi kan ta fram vid behov. De är båda 75 cm breda och dörröppningen in till lokalen är 80 cm bred. Rampernas lutning är 14% och 16%, vilket vi är medvetna om är brantare än rekommenderat, men på grund av trappavsatsens utformning är det tyvärr den enda möjliga lösningen. Lokalen är utrustad med kontrastmarkeringar. Tyvärr har vi inte en tillgänglighetsanpassad WC eller hörslinga installerad.

Om du har frågor om tillgänglighet eller vill anmäla behov för ramp i förväg inför ett evenemang, mejla [email protected].

Evenemang fredag 22 september kl. 19.30 till 22.30 på Page 28 i Malmö anordnat av Page 28

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV