Evenemang

Juligt hos Kvinnohistoriska

ONSDAG 6 DECEMBER, STOCKHOLM

Välkommen in i värmen när vi dukar upp till stans kanske minsta – men mysigaste, julmarknad på vårt kontor. Vi bjuder på alkoholfri glögg, pepparkakor och pratglada kollegor.

Här hittar du julklappar som exklusiva konstaffischer av bland andra Marie-Louise Ekman, Ester Eriksson och Nathalie Ruejas Jonson, böckerna Arkivism och Kvinnosaker och medlemskap i museiklubben Kvinnohistoriska Sällskapet. Nere i vårt historiska källarvalv kan du slå in dina paket och bläddra i böcker och tidningar från förr.

GÖR HISTORISK SKILLNAD I JUL
När du handlar julklappar hos oss bidrar du till en mer jämställd historieskrivning. Ja, det är sant. All vinst från vår museishop går till vår verksamhet. Produkterna vi tar fram berättar dessutom kvinnors historia, hjälper dig att arkivera för framtiden eller gör att Stockholms Kvinnohistoriska syns mer i människors vardag – så att fler får veta om vårt arbete.

Vill du handla julklappar men har inte möjlighet att komma förbi på julmarknaden? Besök vår museishop digitalt här.

KVINNOHISTORIENS PLATS ÄR ÖVERALLT
Stockholms Kvinnohistoriska är ett innovativt museum som verkar i de offentliga och digitala rummen – utan egen permanent byggnad. Dom tillgängliggör forskning om kvinnors villkor och betydelse i historiska skeenden, och arbetar för att kvinnors historia och historier undersöks, förvärvas, bevaras, förmedlas och synliggörs publikt. Med stöd från Stockholms stad. Läs mer.

PLATS OCH TID
Onsdag 6 december kl. 16.00–19.00 (drop in) på Stockholms Kvinnohistoriska, Repslagargatan 15B.

Evenemang av Stockholms Kvinnohistoriska
Stockholms Kvinnohistoriska

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV