Evenemang

Körworkshop med Katarina Henrysson

SÖNDAG DEN 14 JANUARI KL.11–12, STOCKHOLM

Den 12–17 januari 2024 flyttar Fogelstad kvinnliga medborgarskola in på Galleri Bellman på Södermalm i Stockholm. Under denna vecka bjuder vi in till panelsamtal, workshops och härligt häng. Vi pratar om demokrati, folkbildning och mycket mer!
———
Välkomna på körworkshop med Katarina Henrysson!
På Fogelstad kvinnliga medborgarskola sjöng alla kursdeltagare i kör varje morgon, tillsammans med körledaren Elsa Stenhammar. ”Jag kan inte sjunga” och ”jag vågar inte” var det många som sade, men sjunga fick de ändå då allas röster är viktiga. I kören och i samhället.

Nu kan du sjunga tillsammans med Fogelstad kvinnliga medborgarskola igen! När vi under en vecka gästar Galleri Bellman bjuder vi nämligen in till körworkshop med Katarina Henrysson, mest känd för den breda allmänheten som en av originalmedlemmarna i den internationellt framgångsrika acappellagruppen The Real Group – med turnéer runt hela världen och ett 20-tal album. I eget namn har hon bland annat samarbetat med musiker och kompositörer som Roland Pöntinen och Svante Henryson. I dag arbetar Katarina Henrysson med uppföranden och utföranden som bäst kan beskrivas som performanceverk. Hon ger också workshops, föreläsningar och konserter.

Först till kvarn gäller! Max 40 personer kan vara med.
Maila din anmälan till [email protected]
Du får mer information efter din anmälan.

Datum och tid: Söndag den 14 januari, 11.00-12.00, Galleri Bellman, Bellmansgatan 9, Stockholm

Arrangör: Fogelstad kvinnliga medborgarskola i samverkan med #ViMåstePrata. Stort tack till Galleri Bellman!

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV