Evenemang

Ingrid Malmén | Fasching

TISDAG 30 JANUARI, KL. 20.00, STOCKHOLM

Ingrid Malmén är en Stockholmsbaserad jazzvokalist och kompositör. Hennes lyrik har beskrivits som unik och välskriven, och musiken som uttrycksfull och gränsutmanande jazz med influenser av artpop och fri improvisation. Med stark närvaro och stora röstresurser tar hon med lyssnaren till en helt egen, musikalisk plats.

Malmén har de senaste åren lyfts fram som en ung och lovande artist inom svensk jazz. 2022 var hon deltagare i Stockholm Jazz Festivals Showcase för nya förmågor på scenen. Hon har spelat runtom i Skandinavien på jazzfestivaler och jazzscener, och spelat med välkända musiker som Jonas Kullhammar, Carl Bagge, Lisa Grotherus, med flera. Malmén har släppt flera skivor i eget namn, senast Malmén + Stråkkvartett våren 2023, där hon arrangerade sin musik för just röst och stråkkvartett.

Hon spelar också regelbundet med andra grupper, som banden Vad Vi Vet och Öm Kombo. Malmén har en kandidat i jazzsång från studierna på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och musikhögskolan i Trondheim.

Ingrid Malmén – sång
Thomas Backman – saxofon och klarinett
Alice Hernqvist – piano
Pär-Ola Landin – kontrabas
Jon Fält – trummor

För mer information 

30 JANUARI, KL. 20.00, FASCHING, STOCKHOLM

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV