Evenemang

Joyce Moreno till Nefertiti

LÖRDAG 21 OKTOBER, GÖTEBORG

Vi är stolta över att välkomna den legendariska sångerskan och låtskrivaren Joyce Moreno till Nefertiti Jazzklubb den 21 oktober för en kväll fylld med hisnande musikalisk skönhet och magi.

Joyce Moreno är en av Brasiliens mest framstående musikaliska talanger och har gjort avtryck i jazz- och bossa nova-genrerna över hela världen. Med en karriär som sträcker sig över mer än fem decennier och över 400 inspelade låtar har hon cementerat sin position som en sann ikon inom den brasilianska musikscenen.

Född och uppvuxen i Rio de Janeiro, introducerades Joyce Moreno tidigt för musikens värld. Hon började sjunga och spela gitarr vid en ung ålder och fann snart sin egen röst och stil. Med sin distinkta och mjuka röst, samt en förmåga att förena traditionella brasilianska rytmer med jazzens harmonier, skapade hon en unik musikalisk signatur.

Joyce Moreno har samarbetat med många av Brasiliens mest framstående musiker och kompositörer och har inspirerat och influerat en hel generation av musiker runt om i världen. Hon har turnerat över hela världen och uppträtt på prestigefyllda scener och festivaler.

Under denna magiska kväll på Nefertiti Jazzklubb kommer Joyce Moreno att bjuda på en intim och gripande konsert. Med sitt omfattande musikaliska repertoar och sitt fantastiska scenuttryck kommer hon att föra publiken på en resa genom Brasiliens rika musikarv och bjuda på en upplevelse som berör själen.

Förvänta dig att bli förförd av Joyces ljuva röst, njuta av hennes subtila gitarrspel och bli fängslad av hennes förmåga att berätta historier genom musiken. Detta är en unik möjlighet att få uppleva en levande legend på nära håll.

Missa inte chansen att få uppleva Joyce Moreno live på Nefertiti Jazzklubb den 21 oktober! Boka dina biljetter i förväg för att säkra din plats till denna sällsynta och enastående musikaliska upplevelse.
Joyce Moreno – voice, guitar
Tutty Moreno – drums
Rodolfo Stroeter – bass
Helio Alves – piano
Tom Andrade – percussion

Dörrar: 18.00
Live: 19.00

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV