Evenemang

8 mars: Unite på Whippet Lab

FREDAG 8 MARS STOCKHOLM Unite på Whippet Lab

Tidningen Ottar, BP-crew, Whippet crew, your local bartenders – queers, queens, butches unite: mingla, kraftsamla, dansa. 8 mars samlas vi alla på Whippet Lab – välkomna. 

Dina bartenders Lotta och A-M mixar loss och serverar ginger, bubbel o Quick Fix. Anna sköter tonerna, ser till att taket lyfter, kanske också dansgolvet. Sist men långt ifrån minst – bästa Ottar releasar färskt, nytt nummer. Knip ett ex, fira och mobilisera för feministiska framgångar i Sverige och världen.

PS: ”And I cannot afford to choose between the fronts upon which I must battle these forces of discrimination, wherever they appear to destroy me. And when they appear to destroy me, it will not be long before they appear to destroy you.” Audre Lorde

Evenemang fredag 8 mars kl. 17 på Whippet Lab.