Evenemang

Grundutbildning med RFSU Malmö

Vill du engagera dig sexualpolitiskt under det nya året?! – Rivstarta ditt engagemang genom att gå RFSU:s grundutbildning i januari.

SÖNDAG 21 OCH ONSDAG 24 JANUARI, MALMÖ

Vilken roll spelade RFSU för att preventivmedel skulle bli lagliga i Sverige? Vad betyder egentligen ordet sexpraktiker? Och hur går jag tillväga för att engagera mig i RFSU och ordna aktiviteter och kampanjer?

Det här är utbildningen för dig som är medlem i RFSU och vill lära dig mer om hur du kan engagera dig mer aktivt i sexualpolitiken.
Utbildningen tar upp RFSU:s roll för sexualpolitiken i Sverige både historiskt och idag, och ger dig chans att diskutera med andra engagerade medlemmar och spåna fram aktiviteter som ni vill göra under 2024.

Det enda som krävs för att få gå utbildningen är att du är medlem i RFSU! Om du inte är det redan nu blir du det enkelt på vår hemsida www.rfsu.se/medlem.

Utbildningen är en heldag (söndag 21 januari) samt en kväll under den efterföljande veckan (onsdag 24 januari). Den är gratis och vi bjuder på lunch och fika.

NÄR?
Söndag 21 januari, kl. 10.00-18.00 och
Onsdag 24 januari, kl. 18.00-20.30

VAR?
I RFSU Malmös lokaler på Södra Förstadsgatan 66 i Malmö. Ring på “RFSU Malmö” och berätta ditt namn så öppnar vi.

KOSTNAD?
Gratis, och det ingår lunch och fika!

ANMÄLAN?
Anmälan sker via länken du hittar här: https://forms.gle/N83oBcVWviFLZ3zM6
OBS. Du blir inte automatiskt anmäld genom att markerar att du kommer till eventet på Facebook.

TILLGÄNGLIGHET?
Utbildningen kommer att hållas på svenska.
Lokalen finns på våning 4, det finns en hiss upp till lokalen, men i huvudingången finns det tre trappsteg innan du kommer till hissen. Det finns en annan ingång utan trappsteg till hissen som vi gärna öppnar.

Mer om utbildningen och kontaktuppgifter hittar du här.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV