Evenemang

Lesbian Visibility Week – Att vara sann mot sig själv

ONSDAG 24 APRIL, MALMÖ Att vara sann mot sig själv - Lesbian Visibility Week

Om vikten av tro på sina drömmar och stå upp för sig själv i alla lägen. I med- och motgång. Jag ska prata om hur jag alltid låter mina värderingar leda mig och om att vara en i mängden men ändå sticka ut. Att vara med och påverka och vara en viktig del av ett community utan att låta mig som individ definieras av det – jag är Karin. Modiga människor inspirerar mig.

Karin Tingstedt är en Malmöprofil. Med en gedigen bakgrund som marknadsförare och teaterproducent bytte hon bransch från kultur till näringsliv och har arbetat i många år som marknads- och kommunikationschef. 2003 belönades hon med Malmö stads kulturstipendium för betydande insatser i Malmös kulturliv. Hon har drivit eget företag på heltid sedan 1990. 2007 startade hon idé- och reklambyrån Made In Malmö där hon var AD och VD. Reklamkampanjer hon är stolt över är t ex dom för Noaks Ark och RFSL Rådgivningen i Skåne. Hon har även skrivit boken ”Vi som älskar kvinnor” och producerat Ecce Homo. Numera jobbar hon som projektledare för besöksnäringen i Malmö stad.

Den 22-28:e april arrangeras Lesbian Visibility Week. Det är en vecka för att belysa lesbisk synlighet, agens och styrka! Malmö kommer vara fullt av aktiviteter: föredrag, lesbiska bruncher, dans, workshops och stadsvandringar.
Läs mer på https://radgivningenskane.rfsl.se/valkommen-till-lesbian…/

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV