Evenemang

Täljläger för queera

31 MAJ - 2 JUNI, Västra Götaland Täljläger för queera

TIPS!

ÅK PÅ LÄGER med @snickqueeri

Dom skriver:

Nu är det dags att säkra din plats till årets läger!

Årets läger äger rum på en idyllisk lägergård i Västra Götaland och utlovar en helg fylld med trähantverk, gemenskap och återhämtning.

Vi välkomnar kvinnor, icke-binära och transpersoner i alla åldrar till denna trygga och inkluderande miljö

Datum och Plats

Vi startar lägret fredagen den 31/5 kl 15 och avslutar den söndagen den 2/6 kl 14. Lägergården, belägen utanför Öxnered, ligger vackert vid Vänerns strand.

Det kommer vara smidigt att ta sig dit via tåg till Öxnered följt av kompletterande transport eller skjuts direkt till lägergården. Vi hjälper gärna till med att planera din resa när du har säkrat din plats.

Vad kan du förvänta dig?

Under lägret kommer du att få möjlighet att utforska täljande genom tre workshops där du kommer att lära dig att använda yxa, bandkniv, täljkniv och skedkniv. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta och utvecklas.

Förutom täljningen kommer du att kunna njuta av god vegansk mat som tillagas på plats, sköna bad i Vänern och en chans att koppla av och umgås med nya vänner. Boende sker i delade rum på lägergården. 

Om lägerplatsen och tillgänglighet: 

Lägergården som ligger vackert till har ett stort samlingsrum, flera små sovrum, dusch och wc. Gården har även en stor altan och en bakgård ett stenkast från Vänern. 

Det går enkelt att köra hela vägen fram till lägergården. Trappor leder upp till entrén samt till sovrummen på övervåningen. I de mysigt inredda sovrummen finns våningssängar. Rumen delas av 2-4 personer beroende på vilket rum en tilldelas.

Anmälan:

Kostnaden för denna helg är 3800 kr. För att anmäla dig, skicka ett mail till [email protected].

Säkra din plats genom att swisha 500 kr med ditt namn till 123 167 19 32. Observera att denna summa ej återbetalas vid avbokning. Resten av betalningen sker på plats.

Vi ser fram emot att dela en magiska helg med dig!/ Sniqueeri

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV