Evenemang

Kvinnofolkhögskolan ger avslutningsuppläsning

Illustration med ett ansikte där munnen är låst och en hand med en nyckel

LÖRDAG 11 MAJ, GÖTEBORG Avslutningsuppläsning på Kvinnofolkhögskolan

Vi på skrivarkursen Your Silence Will Not Protect You vid Kvinnofolkshögskolan bjuder in till uppläsningskväll för att avsluta läsåret!

Kom och hör oss läsa våra dikter och berättelser som utspelar sig i rymden, i havet, i framtiden, i det förflutna, här och nu. Med sagoväsen, med riktiga personer, med oss själva. Om mellanförskap, rasism, feminism, queer, klimat och livets stora frågor – vi skriver om det mesta!När? Lördag 11 maj med insläpp och fika kl. 18.45. Uppläsningen börjar kl. 19.Var? På Göteborgs litteraturhus på Heurlins plats nära Järntorget, tillgängligt för personer som använder rullstol eller permobil. Det är gratis och ingen föranmälan krävs.Varmt välkomna!Kursen Your Silence Will Not Protect You ges på deltid med fyra helgträffar och riktar sig till kvinnor, transpersoner och ickebinära. Mer information här https://kvinnofolkhogskolan.se/…/your-silence-will-not…/ 

Evenemang lördag 11 maj kl. 18.45 på Göteborgs litteraturhus.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV