Evenemang

Tema kroppen: Om sugardejting på ABF Malmö

TORSDAG 23 MAJ, MALMÖ Om sugardejting på ABF i Malmö

Tema kroppen fortsätter!

Om du var utblottad och valet stod mellan att bli hemlös eller dejta stiliga, väletablerade män i utbyte mot pengar. Vad skulle du välja? Är det ett val överhuvudtaget?

För Maria var det inte ett val utan en kamp för överlevnad. Från att ha varit en gift tvåbarnsmamma med eget företag till skuldsatt och utan bostad.

Maria drogs längre och längre in i en väv av män som på ytan var väletablerade och ofta övre medelklass, men som började ställa alltmer orimliga och ökande krav, tills hon var fast i deras nät.

De män, som från början verkat vara helt vanliga medelålders familjefäder, väletablerade i samhället, som under den eleganta fasaden behövde få utlopp för sina aggressioner och sexuella böjelser genom att betala henne för sexuella tjänster som ingen visste om.

Hur hamnar man i sugardejting egentligen? Varför gör man det och hur överlever man det och tar sig ur? 

Finns det något du undrar du om sugardejting och prostitution?

Kom förbi och lyssna och ställa frågor från en överlevare som idag jobbar ideellt med att sprida kunskap om den del av mäns våld mot unga och kvinnor som oftast talas tyst om i samhället. 

Hon berättar bland annat om vad det är. Hur vanligt det är och att det inte är något som trendar just nu utan det senaste lyxförpackade sättet för män att köpa sig tillgång till tjejers och kvinnors kroppar. 

I augusti ger Maria ut en bok i ämnet för att lyfta det än mer in i allas medvetande och vardag. Med värme och saklighet är hennes förhoppning att sprida kunskap och mod hos flera av oss att normalisera pratet om män som köper övergrepp för att de vill och kan. 

Det kommer även finnas möjlighet att få info om var man kan söka stöd och hjälp som utsatt, den som köper eller som anhörig till såväl utsatta som köpare.

Varmt välkomna!

Var: ABF Malmö – Spånehusvägen 47
När: 23:e maj – 18:00

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV