Evenemang

8 mars: Punkbandet SMiSK gästar Oceanen

Punkgruppen SMiSKs fem bandmedlemmar i färgglada kläder

FREDAG 8 MARS, GÖTEBORG Punkbandet SMiSK gästar Oceanen

Oceanen presenterar: SMiSK + TBA
Åldersgräns: 20 år
Pris: 160 kr

Lyssna på SMiSK: https://open.spotify.com/artist/4lAau7Lm9wzCktnJ1GIz2u…

SMiSK

Punkbandet SMiSK är utöver sin barnförbjudna femme-punk med riot grrrl-tendenser och explicita texter kanske mest kända för sina extrema och anarkistiska liveshower. En anonym källa har beskrivit upplevelsen av att se dem live så här: ”Smisk lämnar ingen i publiken likgiltig, en hel del skitskraja och många suktande efter mer”. Sedan starten 2016 har de spelat live i Danmark, Norge, Tyskland och stora delar av Sverige. Efter en EP och ett helt gäng singlar kom det upphaussade debutalbumet Världens äckligaste rockgrupp ut 2021. Nöjesguiden beskrev som “helt enkelt definitionen av punk” i sin recension av skivan. Efter ett medlemsbyte och en pandemi släpptes förra året äntligen uppföljaren Salt i såren. Nu är de tillbaka på vägarna igen och ser fram emot att skrämma skiten ur Göteborgarna ännu en gång med sin äckliga och oförutsägbara rockmusik som de kallar för glitterpunk.

Foto: Py Nilsson
________

Tillgänglighet
Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, [email protected].

Evenemang fredag 8 mars kl. 20 – 01 på kulturhuset Oceanen i Göteborg.