Evenemang

8 mars: Femtempen med StreetGäris på Fryshuset

Affisch 8 mars med StreetGäris

FREDAG 8 MARS, STOCKHOLM Fira 8 mars med StreetGäris på Fryshuset

Årets bästa 8 mars fest är tillbaka!

StreetGäris firar 8 mars som vanligt med pompa och ståt! Det blir tunga panelsamtal och lansering av vår enkät FemTempen, underhållning i form av poesiuppläsning och självklart det alla väntar på – Vem vinner Årets Kraft 2024? Och mycket mycket mer! Kom och fira med dina syskon, ta med familj, vänner, grannar och var redo för en kväll av värme och community!

Vänta inte och föranmäl dig redan idag för att säkra din plats. Inträde är GRATIS men för att få komma behöver du föranmäla dig. Länken till anmälan https://forms.gle/UDp2VwJwPPMUKpp37

13 års gräns som vanligt!

Plats: Fryshuset (Klubben), Hammarby Sjöstad
Datum: Fredag 8 mars
Tid: Insläpp klockan 17:30

OBS: Det är väskförbud på Fryshuset, det innebär att ingen får ha med sig väskor eller väskliknande föremål in i huset oavsett storlek på väskan/föremålet. Undantag kan ges på grund av medicinska skäl och då skall du ha med dig läkarintyg.

Evenemang på Fryshuset i Stockholm fredag 8 mars kl. 17.30 anordnat av StreetGäris.